opc_loader

Menu

Oté Saline ampullen

Oté Saline ampullen 30x 10 ml zoutoplossing. Zoutoplossing zonder conserveermiddel.

14,95
Beschrijving

De Oté Saline ampullen zijn ampullen gevuld met een zoutoplossing zonder conserveringsmiddelen voor het inzetten en afspoelen van zowel zachte als harde lenzen. Deze ampullen met spoelvloeistof bevatten dus geen conserveringsmiddelen en zijn dus prima te combineren met het gebruik van een peroxide lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Oté Monosept of de Oté One Step.

De Oté Saline ampullen zonder conserveringsmiddelen zijn uitermate goed te gebruiken om reinigingsmiddel van je harde of zachte lenzen af te spoelen wanneer je bijvoorbeeld een aparte reiniger gebruikt. Ook worden deze zoutoplossing vaak gebruikt bij het inzetten van scleralenzen. Kies ook voor een natriumchloride Isotone spoelvloeistof zonder conserveringsmiddel om je lenzen mee af te spoelen en in te zetten zoals de Oté Saline ampullen als je allergisch bent voor conserveringsmiddel of als je gevoelige ogen hebt.


30 ampullen Oté Saline


Deze zoutoplossing ampullen van Oté zonder conserveermiddel leveren wij in een verpakking van 30x 10ML.

Wil je deze saline of wellicht een andere vloeistof voor het eerst gaan gebruiken, dan raden wij altijd aan om vooraf eerst goed de beschrijving door te lezen. Heb je vragen over de Oté Saline ampullen of misschien over andere lenzenvloeistoffen? Dan raden wij je aan om een opticien, contactlensspecialist of optometrist te raadplegen voor meer informatie.

Beoordelingen ()
Oté Saline ampullen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Saline ampullen
Review plaatsen

Meest recente reviews