opc_loader

Lens Plus 2 x 360 ml zoutoplossing

Lens Plus Ocupure saline 2x 360 ml.

Zoutoplossing voor harde en zachte lenzen.

19,45
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Lens Plus ocupure zoutoplossing van de fabrikant Abbott leveren wij in een voordelig duo pakket van 2 flessen saline van ieder 360 ml.

De Lens Plus ocupure zoutoplossing is de ideale afspoelvloeistof en inzetvloeistof voor zachte lenzen en harde lenzen. Deze Lens Plus zoutoplossing ook genoemd Lens Plus saline kun je gebruiken om je lenzen goed mee af te spoelen nadat je lenzen uit je bewaar/reinigingsvloeistof of peroxide lenzenvloeistof komen alvorens je de lenzen inzet. Door je harde lenzen of zachte lenzen goed af te spoelen met de Lens Plus ocupure lenzenvloeistof voordat je ze inzet, verwijder je het laatste vuil en restjes reinigingsvloeistof die zich nog op de lenzen kunnen bevinden. Het gebruik van de Lens Plus ocupure zoutoplossing is dus de ideale afspoel en inzetvloeistof voor het gebruik naast je huidige bewaar of inzetvloeistof, zeker als je gebruik maakt van een peroxide lenzenvloeistof.

De Lens Plus ocupure is een fysiologische zoutoplossing en komt zo dicht mogelijk in de buurt met de samenstelling van je eigen traanfilm en hierdoor zal deze zoutoplossing prettig en zacht aanvoelen als je deze gebruikt om je harde of zachte lenzen mee in te zetten. Omdat er bij het afspoelen en inzetten best wel wat zoutoplossing (saline) wordt verbruikt leveren wij de Lens Plus ocupure in een duo pack van 2 grote flessen Lens Plus van ieder 360 ml.

Wij kunnen het gebruik van deze fysiologische zoutoplossing aanraden om je lenzen mee af te spoelen en in te zetten naast het gebruik van je huidige lenzenvloeistof/reinigingsvloeistof zeker als je een peroxide lenzenvloeistof gebruikt.

Let op! Het gebruik van water om je lenzen mee af te spoelen wordt ten strengste afgeraden, want bacteriën die zich in het kraanwater bevinden kunnen zich in de lenzen nestelen en dit kan vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid van je ogen. Gebruik dus altijd een zoutoplossing die geschikt is voor lenzen.

Wil je weten welke lenzenvloeistof voor jouw ogen geschikt is of welke het beste bij het type lens past dat je nu draagt? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover juist informeren. Ga dus niet zelf experimenteren met allerlei verschillende soorten lenzenvloeistof, want niet iedereen heeft hetzelfde resultaat bij het gebruik van een bepaalde vloeistof. Ook raden wij aan om je ogen regelmatig te laten controleren door middel van een oogmeting of oogonderzoek verricht door een opticien, contactlensspecialist of optometrist om de gezondheid van je ogen goed in de gaten te houden.

Ook Lens Plus ocupure zoutoplossing nodig? Bestel dan nu dit voordelige duo pakket of ga voor een goed alternatief en dat is het Oté Saline duo-pakket.

Beoordelingen (1)
Lens Plus 2 x 360 ml zoutoplossing heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lens Plus 2 x 360 ml zoutoplossing


Alternatieve artikelen: