opc_loader

Menu

Ote one step

Oté one step duo-pak (2x 360ml) peroxide systeem voor 90 dagen. Voor totale en grondige reiniging en desinfectie van lenzen.

36,50
Beschrijving

Oté One Step duo-pakket conserveringsmiddelvrij peroxidesysteem lenzenvloeistof voor 90 dagen bevat 2 flessen lenzenvloeistof van 360 ml Perox + 90 tabletten + lenshouders.

Wil jij een totale reiniging en desinfectie van je harde lenzen of zachte lenzen? Kies dan i.p.v. een bewaarvloeistof of all in one vloeistof voor een waterstofperoxide lenzenvloeistof zoals de Oté One Step, want deze waterstofperoxide lenzenvloeistof maakt je lenzen beter schoon dan een standaard lenzenvloeistof en gaat bovendien de strijd aan met gisten, schimmels en bacteriën die vervelende ooginfecties kunnen veroorzaken.

Buiten het feit dat deze Oté One Step waterstofperoxide lenzenvloeistof je lenzen heel goed schoonmaakt en desinfecteert, bezitten de meegeleverde neutralisatietabletten het bestanddeel HydraFlex. HydraFlex zorgt ervoor dat je de contactlenzen gemakkelijk kan inzetten en geeft je optimaal draagcomfort.


Oté One Step werking


Hoe werkt de Oté One Step eigenlijk en wat krijg je geleverd? Wij leveren deze waterstofperoxide lenzenvloeistof in een voordelig duo-pakket, dus je ontvangt 2 flessen van ieder 360 ml met lenzenvloeistof en in totaal 90 neutralisatietabletten en 2 lenshouders. Let op! Laat de ogen nooit in direct contact komen met de Oté One Step vloeistof uit de fles voordat deze vloeistof eerst is geneutraliseerd door middel van de bijgeleverde neutralisatietabletten, want de waterstofperoxide die in de lenzenvloeistof zit heeft een bijtende werking. Wil je de lenzen weer kunnen inzetten dan moeten de lenzen voor zo'n 6 a 7 uur in de vloeistof uit de fles + neutralisatietablet hebben gestaan. Na deze tijd is de vloeistof dus neutraal en kun je de lenzen met een gerust hart vanuit de vloeistof inzetten en zijn je lenzen totaal gereinigd en gedesinfecteerd.

Voor het gebruik van deze waterstofperoxide lenzenvloeistof lees altijd eerst de meegeleverde beschrijving goed door of raadpleeg een opticien, contactlensspecialist of optometrist voor meer informatie over deze lenzenvloeistof.

Beoordelingen ()
Ote one step heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ote one step
Review plaatsen

Meest recente reviews