opc_loader

Menu

Oté Monosept

Oté monosept peroxide lenzenvloeistof voor als je lenzen echt schoon moeten worden. Verkrijgbaar als voordelige duo verpakking (2x 360ml).

31,50

Oté Monosept waterstofperoxide systeem met neutralisatie disc. Deze peroxide lenzenvloeistof wordt geleverd in een duo verpakking en heeft een inhoud van 2 flessen met ieder een inhoud van 360 ml + lenshouder + disc.

De Oté Monosept is een waterstofperoxide systeem met neutralisatie disc en geschikt voor het reinigen en desinfecteren van zachte contactlenzen en is conserveringsmiddel vrij. Deze peroxide lenzenvloeistof is zeer geschikt voor personen die opzoek zijn naar een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen omdat zij niet tegen conserveringsmiddelen kunnen en daarom niet voor bijvoorbeeld een alles in één lenzenvloeistof kunnen kiezen.

Ook als je vindt dat een alles in één lenzenvloeistof niet goed of niet voldoende schoonmaakt, kies je voor de Oté Monosept waterstofperoxide lenzenvloeistof omdat deze namelijk je zachte lenzen veel beter schoonmaakt dan een alles in één lenzenvloeistof. Het is natuurlijk belangrijk dat je zachte lenzen zo schoon mogelijk blijven, want hierdoor behoudt je helderzicht gedurende de hele draagtijd van je lenzen en je blijft ook nog eens prettig draagcomfort houden omdat het lensoppervlak glad blijft en dus niet over het oog zal schuren.


Oté Monosept waterstofperoxide lenzenvloeistof


Wil jij weten of de Oté Monosept waterstofperoxide lenzenvloeistof ook voor jou en je zachte lenzen geschikt is. Doe dan altijd navraag bij een opticien, lensspecialist of optometrist. Zij kunnen je namelijk van de juiste informatie voorzien omtrent het gebruik van lenzen en lenzenvloeistof. Het is sowieso aan te bevelen om regelmatig je ogen en lenzen te laten controleren door een lensspecialist of optometrist. Door een goede oogmeting en lenscontrole weet je zeker dat je de juiste lenssterkte draagt en ook wordt de gezondheid van je ogen door een controle goed in de gaten gehouden.

Ook verkrijgbaar is de Oté One Step waterstofperoxide lenzenvloeistof en deze is net zoals de Oté Monosept voordelig te bestellen in de webshop.

Oté Monosept heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Monosept
Review plaatsen

Meest recente reviews