opc_loader

2x AOsept plus peroxidesysteem lenzenvloeistof

AOsept plus peroxidesysteem.

Reinigt je lenzen optimaal.

38,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

De AOsept plus van Alcon is een peroxidesysteem voor het bewaren, reinigen, desinfecteren en neutraliseren (neutralisatie door middel van een disc) van zachte en harde contactlenzen. Deze lenzenvloeistof wordt geleverd in een duo-verpakking van 2 flessen van ieder 360 ml + lenshouder + platina disc.

Voor wie is de AOsept plus geschikt? Deze lenzenvloeistof is geschikt voor personen die niet tegen conserveringsmiddelen kunnen die je veelal ziet in bewaar en alles in één lenzenvloeistoffen. Ook is de AOsept plus peroxide lenzenvloeistof zeer geschikt voor diegene die veel last heeft van aanslag op de lenzen en de lenzen niet goed of voldoende schoon krijgt met een alles in één vloeistof of ander soort lenzenvloeistof. De AOsept lenzenvloeistof heeft een optimale desinfecterende en reinigende werking en hierdoor krijg je een optimaal draagcomfort, omdat het lensoppervlak glad blijft en vrij van vuil, vet en eiwit. Dankzij deze goede reinigende werking verleng je ook de levensduur van je lenzen.

Wil jij weten of de AOsept plus peroxide vloeistof ook voor jou en je lenzen geschikt is? Informeer dan altijd bij een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe je een peroxide vloeistof in combinatie met harde of zachte lenzen moet gebruiken.

Let op! De AOsept plus is een peroxide lenzenvloeistof en heeft een bijtende werking als deze niet goed of voldoende is geneutraliseerd. Dus lees altijd eerst goed de bijsluiter van de AOsept plus vloeistof door voordat je deze vloeistof gaat gebruiken.

Beoordelingen (1)
2x AOsept plus peroxidesysteem lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x AOsept plus peroxidesysteem lenzenvloeistof


Aanbevolen artikelen: