opc_loader

Menu

AOsept Plus

AOsept Plus peroxidesysteem (2x 360ml) voor optimale reiniging.

39,95
Beschrijving

De AOsept plus van Alcon is een peroxidesysteem voor het bewaren, reinigen, desinfecteren en neutraliseren (neutralisatie door middel van een disc) van zachte en harde contactlenzen. Deze lenzenvloeistof wordt geleverd in een duo-verpakking van 2 flessen van ieder 360 ml + lenshouder + platina disc.

Voor wie is de AOsept plus geschikt? Deze lenzenvloeistof is geschikt voor personen die niet tegen conserveringsmiddelen kunnen die je veelal terug ziet in bewaar en alles in één lenzenvloeistoffen. Ook is deze lenzenvloeistof zeer geschikt voor diegene die veel last heeft van aanslag op de lenzen en de lenzen niet goed of voldoende schoon krijgt met een alles in één vloeistof of ander soort lenzenvloeistof. De AOsept lenzenvloeistof heeft een optimale desinfecterende en reinigende werking en hierdoor krijg je optimaal draagcomfort, omdat het lensoppervlak namelijk glad blijft en vrij van vuil, vet en eiwit. Dankzij deze goede reinigende werking verleng je ook de levensduur van je lenzen.


Gebruik de AOsept plus op de juiste manier
 

Wil jij weten of de AOsept plus peroxide vloeistof ook voor jou of je lenzen geschikt is? Informeer dan altijd bij een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe je een peroxide vloeistof in combinatie met harde of zachte lenzen moet gebruiken. Ook bij gebruik van een peroxide lenzenvloeistof altijd eerst goed de gebruikshandleiding doorlezen.


Ongeneutraliseerde peroxide lenzenvloeistof heeft een bijtende werking
 

Let op! De AOsept plus is een peroxide lenzenvloeistof en heeft een bijtende werking als deze niet goed of voldoende is geneutraliseerd. Dus lees altijd eerst goed de bijsluiter van de deze vloeistof door voordat je deze vloeistof gaat gebruiken.

Beoordelingen ()
AOsept Plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
AOsept Plus
Review plaatsen

Meest recente reviews