opc_loader

Menu

Ote Safe ampullen

2x verpakking Ote Safe ampullen van ieder 30 ampullen per verpakking. Bevat geen conserveermiddel.

29,50
Beschrijving

2x verpakking Oté Safe neutralisatie ampullen van ieder 30 ampullen per verpakking (60 ampullen in totaal) bestel je natuurlijk extra voordelig in de webshop van Contactlenzen.net

Deze Oté Safe neutralisatie vloeistof ampullen zijn vrij van conserveringsmiddel en te combineren met de Oté Perox of gelijke waterstofperoxide 3% oplossing voor zachte contactlenzen. De Oté Safe ampullen zijn geschikt voor personen die overgevoelig zijn voor lenzenvloeistof die conserveermideel bevatten zoals je dat vaak terug ziet in menig alles in één lenzenvloeistof of bewaarvloeistof voor zachte lenzen.

Wil men echter de zachte lenzen voor langere tijd, dus langer dan 24 uur in de lenzenvloeistof bewaren, dan is het niet aan te bevelen om dit in een lenzenvloeistof zonder conserveermiddel te doen zoals de Oté Safe ampullen en echter in dit geval toch voor een lenzenvloeistof met conserveermiddel te kiezen.


Laat je informeren door een deskundige
 

Lees altijd als je een lenzenvloeistof en zeker als je een waterstofperoxide lenzenvloeistof voor de eerste keer gaat gebruiken goed de bijsluiter door. Ook kun je altijd informatie inwinnen bij een deskundige zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist die kennis van zaken heeft en verstand van oogzorg heeft.

Beoordelingen ()
Ote Safe ampullen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ote Safe ampullen
Review plaatsen

Meest recente reviews