opc_loader


BESTELBEDRAG BOVEN 59 EURO = GEEN VERZENDKOSTEN

Ote Safe en Perox

2x Oté safe + 2x Oté perox nu voordelig bestellen. Waterstofperoxide systeem.

29,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Ote Safe en Perox
 

Combi pack van 2 flessen Oté Safe + 2 flessen Oté Perox. Elke fles bevat 250 ml vloeistof.

Waarom kies je voor een peroxide lenzenvloeistof in plaats van een alles in één lenzenvloeistof? Personen die vaak vieze lenzen hebben en willen dat hun lenzen zeer goed schoon worden, kiezen voor een peroxide lenzenvloeistof systeem zoals de Oté Safe + Oté Perox. Een alles in één vloeistof maakt in de regel lang niet zo goed schoon t.o.v. een peroxide lenzenvloeistof. Ook kiest men in vele gevallen voor een peroxide lenzenvloeistof als men niet tegen bepaalde conserveringsmiddelen kan.

De rode fles is de Oté Perox en dit is de peroxide vloeistof (3% waterstofperoxide oplossing). De groene fles is de Oté Safe en deze gebruik je om de peroxide vloeistof te neutraliseren. Let op! De lenzen nooit direct vanuit de peroxide vloeistof inzetten, altijd eerst neutraliseren met de Oté Safe lenzenvloeistof voordat je de lenzen inzet.

Ook te bestellen peroxide lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Oté Optics: Oté One Step of de Oté Monosept.

Wil jij ook de Oté Safe en Perox bestellen?
 

Wil jij weten of de Oté Safe + Oté Perox vloeistof ook voor jouw lenzen en jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan een contactlensspecialist, opticien of optometrist die hierover de juiste kennis bezit. Wij raden je af om zelf te gaan experimenteren met lenzenvloeistof zeker als het gaat om waterstofperoxide lenzenvloeistof (lees voor het gebruik altijd de beschrijving).

Tip! Laat regelmatig je ogen testen door middel van een oogmeting om er zeker van te zijn of je lenssterkte nog wel bij je ogen past. Is je lenssterkte niet meer juist dan kan dit namelijk leiden tot verschillende klachten zoals: wazig zien, vermoeidheid of hoofdpijn en dit is natuurlijk niet wat je wil als je lenzen draagt. Ook zal een oogmeetkundige je kunnen vertellen of de kwaliteit van je ogen nog goed is. Een oogcontrole kan je laten verrichten door een vakkundig opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Bestel nu het Oté Safe + Oté Perox peroxidesysteem om je lenzen goed schoon te maken en pak je voordeel!

Beoordelingen ()
Ote Safe en Perox heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ote Safe en Perox


Aanbevolen artikelen: