opc_loader

Menu

Ote Perox

Duo pack 2x Oté Perox (2x 250ml). Waterstofperoxide vloeistof te combineren met de Oté Safe ampullen.

18,95
Beschrijving

Combi pack van 2 flessen Oté Perox. Elke fles bevat 250 ml vloeistof.

Waarom kies je voor een peroxide lenzenvloeistof in plaats van een alles in één lenzenvloeistof? Personen die vaak vieze lenzen hebben en willen dat hun lenzen zeer goed schoon worden, kiezen voor een peroxide lenzenvloeistof systeem zoals de combinatie Oté Safe + Oté Perox. Een alles in één vloeistof die veelal gekocht wordt maakt in de regel lang niet zo goed schoon t.o.v. een peroxide lenzenvloeistof. Ook kiest men in vele gevallen voor een peroxide lenzenvloeistof als men niet tegen bepaalde conserveringsmiddelen kan.

Deze rode fles is de Oté Perox en dit is de peroxide vloeistof (3% waterstofperoxide oplossing). Deze vloeistof dient men te gebruiken in combinatie met een neutralisatie vloeistof zoals de Oté safe ampullen om de peroxide vloeistof te neutraliseren. Let op! De lenzen nooit direct vanuit de peroxide vloeistof (Oté Perox) inzetten, altijd eerst neutraliseren met de Oté Safe lenzenvloeistof voordat je de lenzen inzet.

Ook te bestellen peroxide lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Oté Optics: Oté One Step of de Oté Monosept.


Wil jij de Oté Perox bestellen?
 

Wil jij weten of de Oté Safe + Oté Perox vloeistof ook voor jouw zachte lenzen geschikt zijn? Raadpleeg dan een contactlensspecialist, opticien of optometrist die hierover de juiste kennis bezit. Wij raden je af om zelf te gaan experimenteren met lenzenvloeistof zeker als het gaat om waterstofperoxide lenzenvloeistof (lees ook altijd voor het gebruik de beschrijving).

Tip! Laat regelmatig je ogen testen bij een oogmeetkundige door middel van een oogmeting om er zeker van te zijn of je lenssterkte nog wel bij je ogen past. Is je lenssterkte niet meer juist dan kan dit namelijk leiden tot verschillende klachten zoals: wazig zien, vermoeidheid of hoofdpijn en dit is natuurlijk niet wat je wil als je lenzen draagt. Ook zal een oogmeetkundige je kunnen vertellen of de kwaliteit van je ogen nog goed is. Een oogcontrole kan je laten verrichten door een vakkundig opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Bestel nu deze vloeistof om te gebruiken bij de Oté Safe vloeistof om je lenzen goed schoon te maken.

Beoordelingen ()
Ote Perox heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews