opc_loader

Menu

Oté Twins Active

Oté Twins Active duo verpakking (2x 360ml). Alles in één contactlensvloeistof van Oté die ook aangehecht eiwit van de lens verwijdert.

22,50
Beschrijving

De Oté Twins Active alles in één lenzenvloeistof is net zoals de Oté Twins lenzenvloeistof geschikt voor het bewaren, inzetten, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen, echter heeft deze lenzenvloeistof ook nog de eigenschap om vet en proteïne aanslag van zachte lenzen te verwijderen. Dus heb je snel last van vettige lenzen of last van eiwitaanslag op je zachte lenzen? Kies dan voor de Oté Twins Active vloeistof, want buiten het gemak van een alles in één lenzenvloeistof, zorg je met deze lenzenvloeistof ook nog eens dat je lenzen vrij blijven van vet en eiwitaanslag en hierdoor geniet je dus optimaal van helderzicht.


Oté Twins Active alles in één vloeistof


Buiten dat de Oté Twins Active vet en eiwitaanslag kan verwijderen van je zachte lenzen, is het natuurlijk een alles in één lenzenvloeistof. Daarom kan je de Oté Twins Active prima gebruiken om je lenzen in te bewaren. Tijdens het bewaren worden je lenzen goed gehydrateerd en deze hydratatie zal uiteindelijk zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Door de reinigende werking van deze lenzenvloeistof zullen je lenzen goed schoon blijven en de desinfecterende werking zal zorgen dat bacteriën goed worden bestreden, zo kan je dus met een gerust hart je zachte lenzen dragen dankzij de Oté Twins Active.

Verder kan de Oté Twins Active lenzenvloeistof natuurlijk prima gebruikt worden om je zachte lenzen mee in te zetten.

Dus ben je op zoek naar een goede alles in één lenzenvloeistof, maar heb je ook last van eiwitaanslag of vette lenzen maar heb je geen zin om een aparte eiwitreiniger in de vorm van tabletten te gaan gebruiken naast je vloeistof? Kies dan voor deze alle in één lenzenvloeistof van Oté.

Beoordelingen ()
Oté Twins Active heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Twins Active
Review plaatsen

Meest recente reviews