opc_loader

Oté Twins duo-pack lenzenvloeistof

Oté Twins duo verpakking contactlensvloeistof.

Opzoek naar contactlensvloeistof van top kwaliteit? Bestel dan nu dit duo pakket contactlensvloeistof.

18,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Op zoek naar een alles in één contactlensvloeistof? Dan adviseren wij de Oté Twins contactlensvloeistof, want deze vloeistof is uitermate geschikt voor het reinigen, bewaren, desinfecteren en inzetten van zachte contactlenzen.

Het handige van een alles in één contactlensvloeistof voor zachte lenzen zoals de Oté Twins is dat je niet met allerlei verschillende vloeistoffen hoeft te werken om je lenzen te hydrateren, te reinigen en te desinfecteren.

Eigenlijk is de Oté Twins een basic all in one contactlensvloeistof die precies dat doet wat je zachte lenzen nodig hebben en niet meer dan dat. Je kunt deze contactlensvloeistof gebruiken voor het bewaren van je zachte lenzen, maar ook kun je de vloeistof gebruiken voor het afspoelen en inzetten van je zachte lenzen. De Oté Twins alles in één contactlensvloeistof heeft ook een reinigende werking zodat jouw zachte lenzen schoon en helder blijven. Tevens heeft deze contactlensvloeistof desinfecterende eigenschappen, zodat bacteriën en schimmels geen kans krijgen en dit komt de gezondheid van je ogen natuurlijk ten goede.

De Oté Twins contactlensvloeistof kan gebruikt worden bij zachte lenzen. Ben jij benieuwd of deze alles in één contactlensvloeistof ook de geschikte vloeistof voor jouw lenzen en jouw ogen is? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je van de juiste informatie voorzien. Ga echter nooit zelf met contactlensvloeistoffen experimenteren, want dit bespaart je een hoop ergernis. Ook raden we je aan om regelmatig je ogen te laten controleren door middel van een ogentest (om de juiste sterkte te bepalen) en een oogonderzoek (om de gezondheid van je ogen in de gaten te houden).

Het Oté Twins duo-pack (2 x 360 ml) is een alles in één lenzenvloeistof van topkwaliteit en is momenteel extra voordelig te bestellen in de webshop. Ook verkrijgbaar is de Oté Twins Active lenzenvloeistof, dit is een vloeistof die gelijk is aan de Oté Twins maar heeft ook nog de eigenschap om proteïne van de lens te verwijderen.

Enkele andere alles in één contactlensvloeistoffen van de fabrikant Oté Optics zijn: Oté Sensation en de Oté Hydro Shield.

Beoordelingen (2)
Oté Twins duo-pack lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oté Twins duo-pack lenzenvloeistof