opc_loader

Menu

Ote Clean

Oté Clean dagelijkse reiniger 40 ml. Deze reiniger is geschikt voor zowel harde lenzen als zachte lenzen.

15,75 12,75
U bespaart: 19%
Beschrijving

Oté Clean 40 ml dagelijkse intensiefreiniger op alcoholbasis voor het schoonmaken van alle soorten zachte en harde contactlenzen. Ook ideaal voor plasma coated lensmateriaal.

Voor wie is de Oté Clean reiniger geschikt? Deze reiniger is geschikt voor personen die last hebben van eiwitafzetting op zijn of haar lenzen, of voor personen die vaak last hebben van vieze of vette lenzen, waardoor het kijken door de lenzen wazig zicht geeft. Ook als men irritaties zal ervaren met het dragen van de lenzen is het raadzaam om deze reiniger te gebruiken.

Niets is er vervelender dan het kijken door een paar lenzen die niet goed schoon zijn. Vaak zie je dat men alleen een bewaarvloeistof of een alles in één lenzenvloeistof met reinigende werking voor zijn of haar lenzen gebruikt om ze te onderhouden, echter kan dit bij veel personen niet voldoende zijn om de lenzen goed schoon te houden voor optimaal zicht. Voor diegene die deze problemen ervaren is de Oté clean dan ook de uitkomst om de lenzen op een intensievere manier schoon te maken en helder zicht te behouden. Deze vloeistof maakt namelijk erg goed schoon en dit komt omdat dit namelijk een intensiefreiniger is op alcoholbasis en geschikt is voor zowel harde lenzen als zachte lenzen. Let wel op dat je je lenzen nadat je de Oté Clean hebt gebruikt altijd goed afspoelt met lenzenvloeistof of met een zoutoplossing zoals bijvoorbeeld de Lens Plus ocupure saline, want deze vloeistof mag niet direct in kontakt komen met de ogen.


Oté Clean houdt je lenzen schoon


Merk je dat je lenzen op den duur snel wazig worden? Dan kan je je lenzen laten controleren door een contactlensspecialist of opticien en deze kan je adviseren of de Oté Clean een geschikte lenzenreiniger voor je is. Zowiezo is een regelmatige lenscontrole of oogmeting door een opticien, contactlensspecialist of optometrist aan te raden, zodat je altijd zeker weet of je huidige lenssterkte nog juist is.

Deze reiniger is ideaal te combineren met andere lenzenvloeistof voor zowel zachte lenzen als lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Beoordelingen ()
Ote Clean heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews