opc_loader

Ote Clean reiniger

Oté Clean dagelijkse reiniger 40 ml,

Deze reiniger is geschikt voor harde en zachte lenzen.

10,45
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Oté Clean 40 ml dagelijkse intensiefreiniger op alcoholbasis voor het schoonmaken van alle soorten zachte en harde contactlenzen. Ook ideaal voor plasma coated lensmateriaal.

Voor wie is de Oté Clean reiniger geschikt? De Oté Clean reiniger is geschikt voor personen die last hebben van eiwitafzetting op zijn of haar lenzen, of voor personen die vaak last hebben van vieze of vette lenzen, waardoor het kijken door de lenzen een wazig zicht geeft.

Niets is er vervelender dan het kijken door een paar lenzen die niet goed schoon zijn. Vaak zie je dat men alleen een bewaarvloeistof of zelfs een alles in één lenzenvloeistof met reinigende werking voor zijn of haar lenzen gebruikt om ze te onderhouden, echter kan dit bij veel personen niet voldoende zijn om de lenzen goed schoon te houden voor optimaal zicht. Voor diegene die deze problemen ervaren is de Oté clean dan ook de uitkomst om de lenzen op een intensievere manier schoon te maken en helder zicht te houden. De Oté Clean maakt namelijk erg goed schoon omdat dit namelijk een intensiefreiniger is op alcoholbasis voor zowel harde lenzen als zachte lenzen. Let wel op dat je je lenzen nadat je de Oté Clean hebt gebruikt altijd goed afspoelt met lenzenvloeistof of met een zoutoplossing zoals bijvoorbeeld de Lens Plus ocupure saline.

Oté Clean de geschikte reiniger


Merk je zelf dat je lenzen op ten duur snel wazig worden? Dan kan je je lenzen laten controleren door een contactlensspecialist of opticien en deze kan je adviseren of de Oté Clean een geschikte lenzenreiniger voor je is. Zowiezo is een regelmatige lenscontrole of oogmeting door een opticien, contactlensspecialist of optometrist aan te raden, zodat je altijd zeker weet of je huidige lenssterkte nog juist is.

De Oté Clean reiniger is ideaal te combineren met andere lenzenvloeistof voor zowel zachte lenzen als lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Beoordelingen (1)
Ote Clean reiniger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ote Clean reiniger