opc_loader

Menu

Oté Hydro Shield

Duo-pack Oté Hydro Shield lenzenvloeistof (2x 360ml). Alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen.

29,90
Beschrijving

De Oté Hydro Shield is een all in one lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Oté Optics en is geschikt om te gebruiken met zachte contactlenzen. Ook is deze lenzenvloeistof uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met silicone hydrogel lenzen.

Omdat de lenzenvloeistof in de categorie alles in één lenzenvloeistof valt is deze lenzenvloeistof dus meer dan alleen een vloeistof om je zachte lenzen in te bewaren. Deze lenzenvloeistof is onder ander ook zeer geschikt voor het reinigen, inzetten, desinfecteren en hydrateren van alle soorten zachte lenzen.

Eigenlijk is deze vloeistof een premium lenzenvloeistof dankzij deze hoogwaardige hydraterende, lubricerende en antibacteriële eigenschappen die deze vloeistof bezit, zeker als we dit vergelijken met veel andere alles in één vloeistoffen die er momenteel te krijgen zijn. Zelfs eiwitafzetting die zich aan de oppervlakte van de lens kan hechten wordt grotendeels verwijderd dankzij de Oté Hydro Shield lenzenvloeistof. Mocht je echter toch nog veel eiwitafzetting op de lens hebben dan kan je altijd nog een aparte eiwitreiniger gaan gebruiken zoals bijvoorbeeld de Oté Wiper.


Oté Hydro Shield + handmatige reiniging


Wij adviseren bij het gebruik van alles in één vloeistoffen om je zachte lenzen toch ook goed handmatig te reinigen voordat je ze in de lenshouder plaatst. Handmatig reinigen van je zachte lenzen gaat als volgt: Leg de zachte lens in je handpalm en druppel er wat lenzenvloeistof op. Vervolgens wrijf je met je wijsvinger van je andere hand over de lens heen in een cirkelvormige beweging gedurende 15 tot 20 seconden totdat de lens schoon is en hierna kun je ze in de lenshouder plaatsen.

Let op! je dient dagelijks de lenzenvloeistof die in je lenzenhouder zit te verversen voor schone vloeistof om bacteriën en schimmels geen kans te geven. Ook dient men een bij elke nieuwe fles die men aanbreekt een nieuwe lenshouder te gebruiken, dit uit hygiënisch oogpunt.

De Oté Hydro Shield lenzenvloeistof wordt geleverd in een duo pakket en elke fles met lenzenvloeistof heeft een inhoud van 360 ml en wordt geleverd met een lenshouder.

Beoordelingen ()
Oté Hydro Shield heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Hydro Shield
Review plaatsen

Meest recente reviews