opc_loader

Menu

Ote Sensation

Ote sensation lenzenvloeistof duo-pack. 2x 360ml inclusief lenshouders geschikt voor alle sorten zachte contactlenzen.

29,90
Beschrijving

Ote sensation all in one lenzenvloeistof voor alle soorten zachte contactlenzen wordt geleverd in een voordeelverpakking van 2 flessen lenzenvloeistof met ieder een inhoud van 360ml alles in één lenzenvloeistof per fles.

De Ote sensation lenzenvloeistof is een premium lenzenvloeistof en zeer geschikt voor de veeleisende contactlenzen gebruiker die echter alleen kiest voor de beste kwaliteit. Deze contactlensvloeistof heeft een hoog proteïne verwijdering effect en een dubbele antibacteriële werking, dus wil je zachte lenzen op een verantwoorde en hygiënische manier verzorgen dan is de Ote sensation de juiste lenzenvloeistof.

Door toevoeging van Hyaluronaat biedt deze lenzenvloeistof ook nog eens een uitermate hoog draagcomfort aan de lensdrager. Als men de Ote sensation lenzenvloeistof gaat gebruiken zal men ervaren dat de lenzen niet uitdrogen gedurende de dag en dankzij deze eigenschap is lenzenvloeistof ook zeer geschikt voor personen die snel last hebben van droge lenzen en of droge ogen.


Ote Sensation all in one lenzenvloeistof


De Ote sensation is een zeer complete lenzenvloeistof en valt in de categorie all in one lenzenvloeistof en is dus geschikt voor: reiniging, inzetten, bewaren, hydrateren, verwijderen van proteïneaanslag, afspoelen, desinfecteren en bevochtigen van alle type zachte lenzen. Heb je echter toch last van extreem veel vuil aanhechting op de lens zoals bijvoorbeeld proteïne aanslag dan kun je naast deze all in one vloeistof van Ote Optics ook nog een aparte cleaner of proteïne tabletten gaan gebruiken om de lenzen totaal te reinigen en in topconditie te houden. Een geschikte reiniger voor zachte lenzen is bijvoorbeeld de Ote Clean en om proteïne van lenzen te verwijderen kan men de Ote Wiper tabletten gebruiken.

Beoordelingen ()
Ote Sensation heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ote Sensation
Review plaatsen

Meest recente reviews