opc_loader

Menu

Ote B5 Aqua

Ote B5 Aqua 360 ml all in one lenzenvloeistof met Pro-vitamine B5 van Oté. Deze lenzenvloeistof is te gebruiken met zachte contactlenzen.

12,95
Beschrijving

De Oté B5 Aqua lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof en geschikt voor diegene die het gebruik van een aparte bewaarvloeistof en reiniger te omslachtig vinden. Ben je op zoek naar een goede lenzenvloeistof voor een goede prijs dan is de Oté B5 Aqua lenzenvloeistof zeker een aanrader, bovendien is deze lenzenvloeistof geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen.

Dat je zachte lenzen kan bewaren in de Oté B5 Aqua lenzenvloeistof en dat je ook je zachte lenzen ermee kan afspoelen, dat is duidelijk. Maar omdat deze lenzenvloeistof van Oté in de categorie alles in één lenzenvloeistof valt, worden je lenzen ook gereinigd en gedesinfecteerd door deze lenzenvloeistof.

Dankzij de reinigende eigenschappen die deze lenzenvloeistof bezit, worden je zachte lenzen goed schoongemaakt en vetten, vuil en proteïne aanslag die zich op het lensoppervlak bevinden worden verwijderd. Het verwijderen van vuil, vet en eiwit van de lenzen zal resulteren in blijvend goed zicht en ook het draagcomfort zal prettig blijven omdat het lensoppervlak glad zal blijven.

De desinfecterende eigenschappen van deze lenzenvloeistof van Oté zijn er voor om bacteriën en schimmels geen kans te geven om zich te nestelen op de lens of in de lenshouder. Om bacteriën en schimmels geen kans te geven is het natuurlijk ook voornaam om dagelijks de lenzenvloeistof die in de lenshouder zit te vervangen voor schone lenzenvloeistof. Sommige mensen zijn namelijk erg zuinig en willen langer met de lenzenvloeistof doen die al in de lenshoder zit, maar dit raden wij ten strengste af i.v.m. de hygiëne.


Oté B5 Aqua voor optimaal draagcomfort


Als we kijken naar het draagcomfort welke de gebruiker zal ervaren als hij of zij zachte lenzen draagt en gebruik maakt van de Oté B5 Aqua lenzenvloeistof dan is dit zeker goed te noemen en dit komt vooral doordat er Hydraflex in deze vloeistof zit.

Dus zoek jij een lenzenvloeistof met de volgende eigenschappen: reiniging, desinfectie, eiwitaanslag verwijdering en bevochtiging? Kies dan voor de B5 Aqua van Oté en ervaar zelf de kwaliteiten van deze alles in één lenzenvloeistof. Dee lenzenvloeistof wordt geleverd in een fles met 360 ml inhoud. Wil je zeker weten of dit de beste vloeistof voor je ogen en lenzen is? Kontakt dan een contactlensspecialist of optometrist bij jou in de buurt.

Beoordelingen ()
Ote B5 Aqua heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ote B5 Aqua
Review plaatsen

Meest recente reviews