opc_loader

Menu

ReNu Advanced

ReNu Advanced multi-purpose lenzenvloeistof. 360 ml all in one lenzenvloeistof. Hoogwaardige lenzenvloeistof afkomstig van Bausch en Lomb.

12,45

De Bausch en Lomb ReNu Advanced multi-purpose lenzenvloeistof is een premium lenzenvloeistof voor zachte lenzen en dit onder andere door het drievoudige desinfectiesysteem, de 20 uur bevochtiging en de krachtige dubbele reiniging. Dankzij al deze goede eigenschappen van de ReNu Advanced lenzenvloeistof ben je verzekerd van de best mogelijke desinfectie, blijven je lenzen super schoon dus altijd goed zicht en ze voelen zijdezacht aan omdat de lenzen de hele dag gehydrateerd blijven.

Heb je hygiëne hoog in het vaandel staan? Dan is het goed om te weten dat deze vloeistof van Bausch en Lomb binnen 4 uur 99,9 procent van de aanwezige microben doodt door het toegevoegde drievoudige desinfectiesysteem. Deze multi-purpose vloeistof is in feite net zo krachtig als een peroxide lenzenvloeistof, alleen is veel makkelijker in het gebruik, omdat het een alles in één lenzenvloeistof is.

Bij het dragen van zachte lenzen zoals bijvoorbeeld maandlenzen, zie je vaak hoe later in de maand, des te viezer de lenzen worden door aanhechting van eiwitten en traanfilmresten omdat er niet de juiste lenzenvloeistof wordt gebruikt. Maar dat is bij deze alles in één lenzenvloeistof wel anders, want deze vloeistof heeft een krachtige reinigende werking die tot wel tweemaal zo krachtig is dan de meeste alles in één vloeistoffen. Uit onderzoek bij lensdragers die de ReNu Advanced vloeistof gedurende zeven dagen hebben getest blijkt dat 93% aangeeft dat de lenzen schoon blijven aanvoelen. Hoe schoner het lensoppervlak blijft des te minder wrijving zal de lens op het oogoppervlak geven en hierdoor zal het draagcomfort dus enorm worden verhoogd.


ReNu Advanced voor optimale hydratatie


Wil je je zachte lenzen prettig blijven dragen dan moeten ze gedurende de dag goed bevochtigd blijven. De ReNu Advanced zorgt ervoor dat je zachte lenzen tot wel 20 uur bevochtigd blijven en dit houdt dus in dat je ze de hele dag met gemak kan dragen en dat je geen last krijgt van irritaties om dat je lenzen te droog worden. Dankzij de goede bevochtiging van deze alles in één lenzenvloeistof is het raadzaam om deze lenzenvloeistof van Bausch en Lomb zeker te gebruiken bij veel beeldschermwerk. Werk je namelijk veel met computers, laptops of mobiele telefoons dan zullen je lenzen bij langdurig gebruik vaak minder prettig aanvoelen als je lenzenvloeistof van mindere kwaliteit gebruikt. Bij lensdragers die de ReNu Advanced alles in één vloeistof gebruiken en gedurende de dag veel op een beeldscherm moeten kijken, geeft 90% van de gebruikers aan goed zicht te behouden, 89% geeft aan dat de lenzen vochtig blijven aanvoelen en 87% procent geeft zelfs aan dat uitdroging wordt voorkomen door gebruik te maken van deze lenzenvloeistof.

ReNu Advanced heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
ReNu Advanced
Review plaatsen

Meest recente reviews