opc_loader

Menu

ReNu MultiPlus fresh lens comfort

ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort lenzenvloeistof. 3x 360ml all in one lenzenvloeistof. Een topproduct van Bausch en Lomb en geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen.

26,90
Beschrijving

De Renu Multiplus Fresh Lens Comfort is een alles in één lenzenvloeistof van de fabrikant Bausch & Lomb en is momenteel te bestellen als een voordeelpakket lenzenvloeistof en dit pakket heeft een inhoud van 3 flessen contactlensvloeistof van ieder 360 ml + een klein flesje contactlensvloeistof van 60ml + 4 lenshouders.

De Renu MultiPlus Fresh Lens Comfort lenzenvloeistof zal zoals de naam al doet vermoeden de gebruiker draagcomfort en frisheid geven bij het dragen van zijn of haar zachte lenzen. Naast dat je een uitermate goed draagcomfort zal ervaren doordat je gebruikmaakt van de Renu contactlensvloeistof, heeft deze contactlensvloeistof nog meer gunstige eigenschappen en dit is omdat dit namelijk een alles in één contactlensvloeistof is.


Renu MultiPlus Fresh Lens Comfort eigenschappen


Een andere mooie eigenschap van de Renu MultiPlus Fresh Lens Comfort vloeistof is dat deze vloeistof je lenzen erg goed reinigt en desinfecteert. Het schoonhouden van je zachte lenzen in belangrijk om helder en scherp zicht te behouden. Vuil, vetten en proteïne kunnen zich namelijk aan de lenzen hechten en daardoor zal het zicht tijdens het dragen van je lenzen drastisch minder worden en daarom is het belangrijk dat je een goede alles in één contactlensvloeistof gebruikt zoals de Renu MultiPlus vloeistof. Naast de goede reinigende werking van deze contactlensvloeistof heeft deze contactlensvloeistof ook een goede desinfecterende werking. Een goede desinfecterende contactlensvloeistof is voornaam om schimmels en bacteriën geen kans te geven, want deze kunnen zich namelijk op de lenzen maar ook in de lenshouder nestelen.

Wil jij ook niet langer teveel betalen voor je lenzenvloeistof, maar wil je wel een lenzenvloeistof van top kwaliteit? Kies dan voor de Renu MultiPlus Fresh Lens Comfort van Bausch en Lomb. Ook verkrijgbaar van Bausch en Lomb is de Renu MPS Sensitive Eyes voor de meer gevoelige ogen.

Tip! Vervang dagelijks je lenzenvloeistof uit de lenshouder voor schone lenzenvloeistof om schimmels en bacteriën geen kans te geven. Voordat je je lenzen in de lenshouder doet is het advies om deze eerst 20 seconden handmatig te reinigen voordat je ze in de lenshouder plaatst. Laat de lenzen ook minimaal 4 uur in de lenshouder staan met schone vloeistof alvorens je de lenzen weer inzet.

Beoordelingen ()
ReNu MultiPlus fresh lens comfort heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
ReNu MultiPlus fresh lens comfort
Review plaatsen

Meest recente reviews