opc_loader

Solocare Aqua

Solocare Aqua multi-pack lenzenvloeistof 3x 360ml. Handige all in one lenzenvloeistof. Solocare Aqua geschikt voor zachte lenzen.

28,50
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Solocare Aqua lenzenvloeistof
 

Solocare Aqua Multipack bevat 3 flessen contactlensvloeistof van ieder 360 ml, bij elke fles zit een lenshouder.

De Solocare Aqua lenzenvloeistof is afkomstig van de fabrikant Menicon is zoals de naam al doet vermoeden een alles in één lenzenvloeistof voor alle soorten zachte lenzen, dus ook voor silicone hydrogel lenzen. Dus vind je het lastig om met 2 vloeistoffen te werken zoals een aparte bewaarvloeistof en aparte reinigingsvloeistof voor zachte lenzen, dan is de Solocare Aqua alles in één lenzenvloesitof voor jou de uitkomst.

Dat je met de Solocare Aqua lenzenvloeistof je zachte lenzen kan afspoelen en ook in kan bewaren dat zal duidelijk zijn. Maar omdat deze lenzenvloeistof een alles in één lenzenvloeistof is kun je deze lenzenvloeistof voor zachte lenzen ook gebruiken om je lenzen mee te reinigen (verwijdering van vuil, vet en eiwitaanslag) en je kunt met de Solocare Aqua je zachte lenzen ook desinfecteren.

Het verwijderen van vuil, vet en proteïne wat zich aan de lenzen kan hechten is zeer belangrijk om goed zicht te behouden, maar zeker ook om goed draagcomfort te behouden. Hoe gladder het lensoppervlak blijft des te prettiger de lenzen zullen aanvoelen tijden het dragen, dit komt omdat wrijving op het oogoppervlak bij schone lenzen wordt geminimaliseerd. Een goede desinfectie is erg belangrijk om bacteriën en schimmels geen kans te geven, want een slechte desinfectie van de lenzen kan leiden tot vervelende oogproblemen.

Om optimale desinfectie te bereiken worden er bij de Solocare Aqua speciale desinfecterende lenshouders geleverd. Deze lenshouders bevatten bacteriedodende zilverionen en omdat bacteriën en schimmels zich vaak in een de lenshouder nestelen zijn de lenshouders van de Solocare Aqua dus ideaal.

Solocare Aqua eigenschappen


Andere gunstige eigenschappen van de Solocare Aqua lenzenvloeistof zijn o.a. dat je lenzen gedurende de dag minder snel uitdrogen als je gebruikt maakt van deze vloeistof en dit komt omdat deze lenzenvloeistof sorbitol en provitamine B5 bevat. De combinatie van sorbitol en provitamine B5 zorgen voor het zogenaamde hydrolock effect waardoor water in de lenzen wordt geabsorbeerd en langer wordt vastgehouden en dit zal resulteren in meer draagcomfort.

De Solocare Aqua van Menicon is zeer goede alles in één lenzenvloeistof en dus geschikt voor alle soorten zachte lenzen. Wil jij weten of deze all in one lenzenvloeistof ook voor jou geschikt is? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover informeren. Niet alle lenzenvloeistoffen zijn voor iedereen geschikt, dus het is altijd belangrijk dat je voor de juiste lenzenvloeistof kiest, waardoor je je zachte lenzen prettig kan dragen.

Vergelijkbaar aan de Solocare Aqua en ook te bestellen in deze webshop is de Eye See Aqua Balance alles in één lenzenvloeistof.

Beoordelingen ()
Solocare Aqua heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Solocare Aqua