opc_loader

Menu

Solocare Aqua

Solocare Aqua multi-pack lenzenvloeistof 3x 360ml. Handige all in one lenzenvloeistof. Solocare Aqua lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten zachte lenzen.

32,50

De Solocare Aqua multipack bevat 3 flessen contactlensvloeistof van ieder 360 ml en bij elke fles zit een lenshouder. De Solocare Aqua lenzenvloeistof is afkomstig van de fabrikant Menicon is zoals de naam al doet vermoeden is het een alles in één lenzenvloeistof voor alle soorten zachte lenzen, dus geschikt ook voor silicone hydrogel lenzen. Dus vind je het lastig om met 2 vloeistoffen te werken zoals een aparte bewaarvloeistof en aparte reinigingsvloeistof voor zachte lenzen, dan is deze alles in één lenzenvloesitof voor jou de uitkomst.

Dat je met de deze lenzenvloeistof je zachte lenzen kan afspoelen en kan bewaren dat zal duidelijk zijn. Maar omdat deze lenzenvloeistof een alles in één lenzenvloeistof is kun je deze lenzenvloeistof voor zachte lenzen ook gebruiken om je lenzen mee te reinigen (verwijdering van vuil, vet en eiwitaanslag) en je kunt met de Solocare Aqua je zachte lenzen ook mog eens desinfecteren.

Het verwijderen van vuil, vet en proteïne welke zich aan de lenzen kan hechten is voornaam en zeer belangrijk om goed zicht te behouden, maar zeker ook om goed draagcomfort te behouden. Hoe gladder het lensoppervlak blijft, des te prettiger de lenzen zullen aanvoelen tijdens het dragen, dit komt omdat wrijving op het oogoppervlak bij schone lenzen wordt geminimaliseerd. Een goede desinfectie is erg belangrijk om bacteriën en schimmels geen kans te geven, want een slechte desinfectie van de lenzen kan leiden tot vervelende oogproblemen.

Om optimale desinfectie te bereiken worden er bij de Solocare Aqua speciale desinfecterende lenshouders geleverd. Deze lenshouders bevatten bacteriedodende zilverionen en omdat bacteriën en schimmels zich vaak in een de lenshouder nestelen zijn de lenshouders van de Solocare Aqua dus ideaal.


Solocare Aqua eigenschappen


Andere gunstige eigenschappen van deze lenzenvloeistof zijn o.a. dat je lenzen gedurende de dag minder snel uitdrogen als je gebruikt maakt van deze vloeistof en dit komt omdat deze lenzenvloeistof sorbitol en provitamine B5 bevat. De combinatie van sorbitol en provitamine B5 zorgen voor het zogenaamde hydrolock effect waardoor water in de lenzen wordt geabsorbeerd en langer wordt vastgehouden en dit zal resulteren in meer draagcomfort.

De Solocare Aqua van Menicon is zeer goede alles in één lenzenvloeistof en dus geschikt voor alle soorten zachte lenzen. Wil jij weten of deze all in one lenzenvloeistof ook voor jou geschikt is? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover informeren. Niet alle lenzenvloeistoffen zijn namelijk voor iedereen geschikt, dus het is altijd belangrijk dat je voor de juiste lenzenvloeistof kiest, waardoor je je zachte lenzen prettig kan blijven dragen.

Vergelijkbaar aan deze lensvloeistof en ook te bestellen in deze webshop is de Optifree Express alles in één lenzenvloeistof.

Solocare Aqua heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Solocare Aqua
Review plaatsen

Meest recente reviews