opc_loader

Opti-Free pure moist lenzenvloeistof

Optifree Puremoist is een alles in één lenzenvloeistof van de hoogste kwaliteit.

Wil jij echt het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Dan is Optifree Puremoist de juiste vloeistof voor jou.

Momenteel ontzettend laag in prijs, dus profiteer hier nu van en pak je voordeel direct!

31,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

OptiFree Puremoist voordeelpak lenzenvloeistof met een inhoud van 3 x 300 ml lenzenvloeistof + 1 x 90 ml lenzenvloeistof + lenshouders.

Waarom zou je de OptiFree Puremoist kopen? De OptiFree Puremoist is de verbeterde versie van de alom wereldwijd hoog geprezen OptiFree Express. De OptiFree Puremoist is een lenzenvloeistof met het bekende no rub systeem afkomstig van de fabrikant Alcon en geeft maximale reiniging, desinfectie en bevochtiging aan je zachte lenzen. Door de unieke samenstelling van deze premium lenzenvloeistof geeft de OptiFree Puremoist tot wel 16 uur draagcomfort aan de gebruiker en dit ligt stukken hoger dan het draagcomfort wat andere lenzenvloeistoffen te bieden hebben omdat deze vloeistoffen de lenzen vaak minder goed bevochtigen. Doordat deze lenzenvloeistof de zachte lenzen goed bevochtigen doordat er een dun laagje om de lens ontstaat is dit een uitermate geschikte lenzenvloeistof voor mensen met droge ogen.

Naast de zeer goede bevochtiging van de OptiFree Puremoist maakt deze lenzenvloeistof je lenzen zeer goed schoon en verwijdert vuil, vetten en eiwitaanslag in een handomdraai. De goede reinigende werking van deze lenzenvloeistof is natuurlijk zeer voornaam om je zachte lenzen helder te houden gedurende de hele draagtijd. Vuile lenzen of lenzen waar eiwitaanslag op zit verminderen nu eenmaal drastisch je zicht en dit is natuurlijk niet wat je wil. Buiten de enorm goede reinigende eigenschappen van OptiFree Puremoist, heeft deze lenzenvloeistof ook een zeer goede desinfecterende werking tegen verschillende soorten bacteriën en schimmels en door deze goede desinfecterende eigenschappen kun je met een gerust hart je zachte lenzen dragen.

Bij veel contactlensdragers die al verschillende soorten lenzenvloeistof hebben geprobeerd maar toch last blijven houden van droge ogen, rode ogen of prikkende ogen kan de lenzenvloeistof van OptiFree Puremoist de uitkomst bieden. Deze lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten zachte lenzen en dus ook silicone hydrogel lenzen.

Weet je niet of de Optifree Puremoist de geschikte lenzenvloeistof voor jouw is, raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist voor het juiste advies omtrent lenzenvloeistoffen. Niet iedereen reageert hetzelfde op een bepaalde lenzenvloeistof, bij de ene persoon werkt een alles in één vloeistof prima, terwijl een ander veel meer baat heeft bij een lenzenvloeistof zonder conserveermiddelen zoals een peroxide systeem zoals bijvoorbeeld de Oté One Step.

Beoordelingen (4)
Opti-Free pure moist lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opti-Free pure moist lenzenvloeistof