opc_loader


BESTELBEDRAG BOVEN 59 EURO = GEEN VERZENDKOSTEN

Opti-Free Pure Moist

Optifree Puremoist 3x 300 ml + 90 ml alles in één lenzenvloeistof van de hoogste kwaliteit.

Wil jij echt het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Dan is Optifree Puremoist de juiste vloeistof voor jou.

Momenteel laag in prijs, dus profiteer hier van!

31,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Opti-Free Pure Moist
 

OptiFree Puremoist voordeelverpakking (3x 300 ml + 1x 90 ml) lenzenvloeistof + lenshouders.

Waarom zou je de OptiFree Puremoist kopen? De OptiFree Puremoist is de verbeterde versie van de alom wereldwijd hoog geprezen OptiFree Express. De OptiFree Puremoist is een lenzenvloeistof met het bekende no rub systeem afkomstig van de fabrikant Alcon en geeft maximale reiniging, desinfectie en bevochtiging aan je zachte lenzen. Door de unieke samenstelling van deze premium lenzenvloeistof geeft de OptiFree Puremoist tot wel 16 uur draagcomfort aan de gebruiker en dit ligt stukken hoger dan het draagcomfort wat andere lenzenvloeistoffen te bieden hebben omdat deze vloeistoffen de lenzen vaak minder goed bevochtigen. Doordat deze lenzenvloeistof de zachte lenzen goed zal bevochtigen doordat er een dun laagje om de lens ontstaat is de OptiFree Puremoist lenzenvloeistof een uitermate geschikte lenzenvloeistof voor personen die last hebben van droge ogen.

Naast de zeer goede bevochtiging van de OptiFree Puremoist maakt deze lenzenvloeistof je lenzen zeer goed schoon en verwijdert vuil, vet en eiwitaanslag in een handomdraai. De goede reinigende werking van deze lenzenvloeistof is natuurlijk zeer voornaam om je zachte lenzen helder te houden gedurende de hele draagtijd. Vuile lenzen of lenzen waar eiwitaanslag op zit verminderen nu eenmaal drastisch je zicht en dit is natuurlijk niet wat je wil. Buiten de enorm goede reinigende eigenschappen van OptiFree Puremoist, heeft deze lenzenvloeistof ook een zeer goede desinfecterende werking tegen verschillende soorten bacteriën en schimmels. Door deze goede desinfecterende eigenschappen van de OptiFree Puremoist kun je met een gerust hart je zachte lenzen dragen.

Met de OptiFree Puremoist geen droge ogen meer


Bij veel contactlensdragers die al verschillende soorten lenzenvloeistof hebben geprobeerd maar toch last blijven houden van droge ogen, rode ogen of prikkende ogen kan de lenzenvloeistof van OptiFree Puremoist de uitkomst bieden. Deze lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten zachte lenzen en dus ook silicone hydrogel lenzen.

Weet je niet of de Optifree Puremoist de geschikte lenzenvloeistof voor jouw is, raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist voor het juiste advies omtrent lenzenvloeistoffen. Niet iedereen reageert namelijk hetzelfde op een bepaalde lenzenvloeistof, bij de ene persoon werkt een alles in één vloeistof prima, terwijl een ander veel meer baat heeft bij een lenzenvloeistof zonder conserveermiddelen zoals een peroxide lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Oté One Step.

Beoordelingen ()
Opti-Free Pure Moist heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opti-Free Pure Moist