opc_loader

Menu

Easysept

Easysept peroxidesysteem duo-pack (2x 360ml). Peroxide contactlensvloeistof van Bausch en Lomb. Lenzenvloeistof zonder conserveermiddel.

31,95

Easysept peroxide contactlensvloeistof van Bausch en Lomb voor het reinigen, bewaren en desinfecteren van zachte contactlenzen (weeklenzen, maandlenzen etc.), ook geschikt voor silicone hydrogel lenzen. Dit peroxidesysteem wordt geleverd in een duo-pack en bevat 2 flessen van ieder 360 ml + lenshouder met platina disc.

Waarom zou je kiezen voor deze lenzenvloeistof van Bausch en Lomb? De Easysept vloeistof is een peroxide vloeistof en kan worden geneutraliseerd met een platina disc. Het grote voordeel van deze peroxide vloeistof voor zachte lenzen is dat het geen conserveermiddel bevat en dus ideaal voor personen die niet tegen conserveringsmiddelen kunnen die je vaak tegenkomt in verschillende bewaar- en all in one vloeistoffen.


De Easysept maakt je lenzen zeer goed schoon
 

Ook de reinigende werking van deze Easysept peroxide lenzenvloeistof voor zachte lenzen is vele malen beter dan de reinigende werking van all in one vloeistoffen. En omdat je lenzen beter schoon blijven omdat vuil, vet en eiwitaanslag beter wordt verwijderd van het lensoppervlak, is het draagcomfort optimaal vanwege het gladde lensoppervlak. Ook zal door de optimale reiniging van je lenzen, de levensduur van je lenzen worden verlengd. Dus heb jij last van vieze of vette lenzen of kun jij niet tegen conserveringsmiddelen die in veel lenzenvloeistoffen zitten? Kies dan voor deze waterstofperoxide contactlensvloeistof van Bausch en Lomb.

Wil jij ook een peroxide lenzenvloeistof gaan gebruiken? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen of dit een geschikte lenzenvloeistof voor jouw lenzen en voor jouw ogen is. Lees voor het gebruik van de Bausch en Lomb Easysept peroxide contactlensvloeistof altijd eerst goed de bijsluiter door alvorens je deze vloeistof gaat gebruiken, dit omdat een peroxide contactlensvloeistof een bijtende werking heeft en altijd volledig moet worden geneutraliseerd voordat de lenzen mogen worden ingezet.

Easysept heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews