opc_loader

Oxysept 1 Step

Oxysept 1 step 30 dagen pakket. Peroxide reinigingsvloeistof.

15,90
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Oxysept 1 Step
 

De Oxysept 1 step is een 1 staps peroxidesysteem voor zachte contactlenzen en geschikt om je zachte contactlenzen (ook silicone hydrogel lenzen) goed te desinfecteren en te reinigen. Deze peroxide lenzenvloeistof desinfecteert en maakt de lenzen beter schoon dan vele alles in één lenzenvloeistoffen die er momenteel op de markt zijn. Deze peroxide vloeistof is te neutraliseren d.m.v. de bijgeleverde tabletten en speciale lenshouder.

Geen vieze lenzen meer dankzij Oxysept 1 step

De Oxysept 1 step is geschikt voor diegene die last hebben van vieze lenzen of voor diegene die allergisch zijn voor conserveringsmiddelen. Vaak hechten vetten, vuil en eiwit zich aan het lensoppervlak en hierdoor zal het draagcomfort en het zicht afnemen en dit is niet wat je wil. Gebruik daarom de Oxysept 1 step van AMO om je zachte lenzen goed schoon te houden. 1 Fles is goed voor 30 dagen gebruik.

Het is belangrijk dat de vloeistof voldoende geneutraliseerd is voordat je de lenzen inzet omdat peroxide vloeistof een bijtende werking heeft en dus altijd volledig geneutraliseerd moet zijn. Lees ook altijd de bijsluiter van deze lenzenvloeistof goed door alvorens je deze gaat gebruiken.

Wil jij ook de Oxysept one step gaan gebruiken en wil je weten of deze lenzenvloeistof goed matched met jou lenzen en voor jouw ogen geschikt is? Dan adviseren wij om een opticien, lensspecialist of optometrist te raadplegen en hij of zij kan je exact vertellen of dit de juiste vloeistof voor jou is.

Beoordelingen ()
Oxysept 1 Step heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxysept 1 Step


Aanbevolen artikelen: