opc_loader

Menu

Oxysept 1 Step

Oxysept 1 step 30 dagen pakket. Peroxide reinigingsvloeistof voor grondige reiniging van je lenzen.

18,70

De Oxysept 1 step is een 1 staps peroxidesysteem voor zachte contactlenzen en is geschikt om je zachte contactlenzen (ook silicone hydrogel lenzen) goed te desinfecteren en te reinigen. Deze peroxide lenzenvloeistof desinfecteert en maakt de lenzen beter schoon dan de alles in één lenzenvloeistoffen die er momenteel te koop zijn. Deze peroxide vloeistof is te neutraliseren d.m.v. de bijgeleverde tabletten en speciale lenshouder.


Geen vieze lenzen meer dankzij Oxysept 1 step
 

De Oxysept 1 step is geschikt voor diegene die last hebben van vieze lenzen of voor diegene die allergisch zijn voor conserveringsmiddelen. Vaak hechten vetten, vuil en eiwit zich aan het lensoppervlak en hierdoor zal het draagcomfort en het zicht afnemen en dit is niet wat je wil. Gebruik daarom de Oxysept 1 step van AMO om je zachte lenzen goed schoon te houden. 1 Fles is goed voor 30 dagen gebruik.

Het is wel belangrijk dat de vloeistof voldoende geneutraliseerd is voordat je de lenzen inzet omdat peroxide vloeistof een bijtende werking heeft en dus altijd volledig geneutraliseerd moet zijn. Lees ook altijd de bijsluiter van deze lenzenvloeistof goed door alvorens je deze gaat gebruiken.

Wil jij ook deze waterstofperoxide lenzenvloeistof gaan gebruiken en wil je weten of deze lenzenvloeistof goed samen gaat met jouw lenzen en of deze ook voor jouw ogen geschikt is? Dan adviseren wij je om een opticien, lensspecialist of optometrist te raadplegen en hij of zij kan je exact vertellen of dit de juiste vloeistof voor je is.

Oxysept 1 Step heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oxysept 1 Step
Review plaatsen

Meest recente reviews