opc_loader

Menu

Ote Pure

Oté Pure dagelijkse intensiefreiniger 30 ml. Deze reiniger is geschikt voor harde lenzen met uitzondering van plasma coated lensmateriaal.

12,95

De Oté Pure 30 ml dagelijkse intensiefreiniger is geschikt voor vormstabiele lenzen (harde lenzen) met uitzondering van plasma coated lensmateriaal (dus o.a. niet geschikt voor nachtlenzen etc.). Gebruik de Oté Pure intensiefreiniger enkel op advies van een contactlensspecialist of vraag bij een contactlensspecialist na of ook jouw harde lenzen geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met de Oté Pure.

Voor wie is de Oté Pure intensiefreiniger geschikt? De Oté Pure intensiefreiniger is geschikt voor personen die snel last hebben van eiwitafzetting op zijn of haar harde lenzen. Ook is de Oté Pure geschikt voor diegene die vaak last hebben van vieze of vettige lenzen, waardoor het zicht door de harde lenzen afneemt en ook het draagcomfort afneemt omdat het lensoppervlak niet voldoende glad meer is. De Oté Pure valt in de categorie intensiefreinigers en kan dagelijks worden gebruikt. De Ote Pure intensiefreiniger kan men gebruiken in combinatie met het gebruik van een bewaarvloeistof of alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen. Let wel op dat je je harde lenzen nadat je de Oté Pure reiniger hebt gebruikt altijd goed afspoelt met lenzenvloeistof of met een zoutoplossing zoals bijvoorbeeld de Oté Saline.


Oté Pure reiniger gebruiken


Merk je zelf dat je harde lenzen wazig worden? Dan kan je je lenzen laten controleren door een contactlensspecialist of opticien. Echter komen gebruikers van harde lenzen meestal minder frequent bij een contactlensspecialist op controle dan gebruikers van zachte lenzen. Het is dus belangrijk dat je de harde lenzen goed schoon houdt om goed zicht te behouden en ook goed schoon houdt om prettig draagcomfort te blijven ervaren. Harde lenzen vervang je namelijk niet zo snel als bijvoorbeeld zachte daglenzen, weeklenzen of maandlenzen, dus het juiste onderhoud is zeer belangrijk en de Oté Pure kan hier een uitkomst bieden aan de lensdrager.

De Oté Pure intensiefreiniger is ideaal te combineren met lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Ote Pure heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews