opc_loader

Menu

TotalCare cleaner

2x Verpakking Blink TotalCare cleaner. Dit is een reiniger voor harde contactlenzen.

20,95

2x Verpakking Blink TotalCare cleaner (4x 15ml) voor het dagelijks reinigen van vormstabiele en zuurstofdoorlatende harde contactlenzen.

De Blink TotalCare reiniger kun je gebruiken naast een bewaarvloeistof zoals bijvoorbeeld de Blink TotalCare solution om je harde contactlenzen goed te reinigen. Dagelijks hecht er namelijk vuil en vetten aan je harde contactlenzen omdat je ze draagt en dit is natuurlijk totaal niet hygiënisch. Ook zal er door deze verontreiniging die zich op de harde lenzen zal hechten het zicht afnemen. Het is dus voornaam om je harde contactlenzen goed te onderhouden, zeker omdat je ze voor langere tijd zal dragen dit in vergelijking met bijvoorbeeld zachte week of maandlenzen die je telkens op korte termijn vervangt voor een nieuw paar.


Hoe gebruik je de TotalCare Cleaner?


Het gebruik van TotalCare cleaner is gemakkelijk. Leg de harde contactlens in je handpalm en druppel enkele druppels van de TotalCare cleaner vloeistof op de lens. Wrijf nu de contactlens schoon met de wijsvinger van je andere hand door een cirkelvormige beweging te maken gedurende 20 sec. Als je klaar bent met het reinigen van de contactlens, spoel je de contactlens goed af met een zoutoplossing zoals bijvoorbeeld de Lens Plus ocupure en hierna kun je de contactlens in lenshouder gevuld met de TotalCare solution plaatsen.

Voor personen die veel last van eiwitaanslag op de contactlens hebben, kunnen naast de Blink TotalCare reiniger ook de TotalCare eiwitverwijderingstabletten gaan gebruiken. Wil je weten of deze schoonmaakvloeistof voor harde lenzen ook voor jouw lenzen geschikt is? Raadpleeg dan altijd een contactlensspecialist of opticien en deze kan je hierover juist informeren.

TotalCare cleaner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
TotalCare cleaner
Review plaatsen

Meest recente reviews