opc_loader

Menu

TotalCare solution

2 flessen Blink TotalCare solution van ieder 120ml per fles. Blink Total Care voor het bewaren, bevochtigen en desinfecteren van harde lenzen.

25,90

2x Blink TotalCare solution 120 ml per fles geschikt voor alle vormstabiele en hoog zuurstofdoorlatende harde contactlenzen.

De Blink TotalCare solution van het merk Abbott is geschikt voor het bewaren, hydrateren en desinfecteren van verschillende soorten harde contactlenzen. Deze bewaarvloeistof voor harde contactlenzen is een vloeistof die komt uit het harde contactlenzen verzorgingssysteem van TotalCare, want naast deze bewaarvloeistof kun je tevens de TotalCare cleaner en de TotalCare proteïnereinigingstabletten gebruiken om je harde contactlenzen in goede conditie te houden.

De Blink TotalCare solution is dus meer dan alleen maar een bewaarvloeistof voor harde contactlenzen. Deze lenzenvloeistof van het merk Abbott bevochtigd ook nog eens je harde contactlenzen op de juiste manier en hierdoor zal het inzetten en het dragen van deze contactlenzen als prettig worden ervaren. Een andere mooie eigenschap van de Blink TotalCare vloeistof is dat deze een desinfecterende werking heeft en dus vervelende bacteriën en schimmels geen kans geeft die eventueel voor vervelende oogklachten zouden kunnen zorgen.


Gebruik ook een reiniger


Om je harde contactlenzen goed schoon te houden raden we je aan om de Blink TotalCare Cleaner te gebruiken om dagelijkse aanslag van vuil en vetten op je harde contactlenzen te verwijderen. Er kan naast vuil en vet ook eiwitaanslag (proteïne) op je harde contactlenzen ontstaan en ook dit zal het zicht door je contactlenzen doen verminderen. Ook het draagcomfort zal verminderen als een lens vuil is, dit komt omdat het lensoppervlak niet meer voldoende glad is door bijvoorbeeld de aanhechting van eiwit wat zal gaan schuren over het oogoppervlak.

Wil jij ook een complete verzorging van je harde lenzen? Kies dan naast de Blink TotalCare solution voor het complete Blink TotalCare pakket.

Advies: Weet je niet of deze contactlensvloeistof voor harde lenzen voor jouw en je lenzen geschikt is? Laat je dan altijd informeren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan jou exact vertellen wat de mogelijkheden zijn. Laat tevens regelmatig je ogen/lenzen checken door middel van een oogmeting en oogonderzoek, zodat je zeker weet of je huidige lenssterkte nog juist is, maar ook om te weten of de gezondheid van je ogen nog goed is.

TotalCare solution heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
TotalCare solution
Review plaatsen

Meest recente reviews