opc_loader

Menicon Progent

Menicon progent intensiefreiniger momenteel in de aanbieding. Profiteer vandaag nog van deze lage prijs en bestel de Menicon progent verpakking direct.

11,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Menicon Progent
 

Een doosje Menicon Progent (10x5ml) sp intensivreiniger bevat 5 behandelingen, 10 ampullen (5 ampullen A vloeistof en 5 ampullen B vloeistof). Menicon Progent is een proteïne verwijderende en desinfecterende vloeistof voor harde lenzen - vormvaste lenzen en dus ook nachtlenzen.

Wanneer je veel last hebt van eiwitafzetting op je harde contactlenzen, of je hebt regelmatig vieze contactlenzen, waardoor het zicht en het draagcomfort een stuk minder wordt, dan is het aan te bevelen om gebruik te maken van de Menicon Progent sp intensivreiniger, omdat dit namelijk de oplossing is om je harde lenzen intensief te reinigen. Je kunt het reinigen van je harde lenzen met de Menicon Progent bijvoorbeeld om de 2 weken toepassen om proteïnen en vuil van je harde lenzen te verwijderen. Hoe vaak je exact deze intensieve reiniger voor harde contactlenzen moet gebruiken, dat kan een contactlensspecialist of opticien je precies vertellen, omdat dit namelijk per persoon kan verschillen.

Hoe gebruik je de Menicon Progent sp intensivreiniger?
 

Ga je de Menicon Progent gebruiken, dan is het wel belangrijk dat je deze intensiefreiniger op de juiste manier gaat gebruiken. Alvorens je de harde contactlenzen of nachtlenzen in de houder doet dien je altijd eerst je handen te wassen. Heb je je handen gewassen dan kun je de lenzen in de houder plaatsen en de houder vervolgens vullen met de vloeistof uit de ampullen.

Eerst vul je de houder met de Menicon Progent A vloeistof (knijp de volledige ampul leeg in de houder). Vervolgens voeg je de Menicon Progent B toe in de houder (knijp de volledige ampul leeg in de houder). Draai vervolgens de dop erop, zodat de harde contactlenzen ondergedompeld zijn in de vloeistof en schud 5 seconde met de houder zodat de vloeistof A en B goed gemengd worden. Laat nu de houder 30 minuten staan zodat de Menicon Progent intensivreiniger zijn werking kan doen, maar let wel op dat je je lenzen nooit langer dan 30 minuten in deze vloeistof laat staan, want 30 minuten is maximaal. Na de behandeling gooi je de vloeistof weg en ga je de lenzen goed afspoelen met water, zijn ze voldoende schoon dan spoel je ze nog eens na met de Menicare Plus of de Menicare Pure.

Let altijd goed op dat je huid of ogen niet direct in aanraking komen met de Menicon Progent vloeistof. Spoel de lenzen altijd goed af en voorkom via een lens matje dat ze in de afvoer van de wasbak verdwijnen.

Beoordelingen ()
Menicon Progent heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicon Progent


Aanbevolen artikelen: