opc_loader


 


 

Contactlenzen.net voordelig

2x Menicon Spray & Clean - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Menicon Spray & Clean nu verkrijgbaar in extra voordelige duo verpakking.

Profiteer vandaag ook van deze aanbieding en bestel deze duo verpakking nu!

19,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen

2 x 15ml Menicon Spray & Clean voor het onderhouden en reinigen van zuurstofdoorlatende harde lenzen (vormstabiele lenzen) dus ook nachtlenzen. De Menicon Spray & Clean is een dagelijkse reiniger voor verschillende soorten harde lenzen. Deze schoonmaakvloeistof bevat ten opzichte van veel andere reinigers geen conserveringsmiddelen, dankzij het speciale pompsysteem van deze spray, waardoor bacteriën niet in de spray kunnen binnendringen. Ook geeft de Menicon Spray & Clean met één druk op de knop een goede verneveling zodat de reinigingsvloeistof zich juist over lens verdeeld.

De Menicon Spray & Clean is te gebruiken als je veel last hebt van vuil en eiwitafzetting op je harde lenzen, waardoor het zicht en het draagcomfort minder wordt. De Menicon Spray & Clean is een reiniger die je dus dagelijks kunt gebruiken. Bij dagelijks gebruik blijven je harde lenzen vrij van vuil, vet en eiwit, waardoor het oppervlak van je harde lenzen mooi glad blijft. Hoe gladder je lenzen des te beter hecht vloeistof aan de lens en hierdoor krijg je meer draagcomfort.

De Menicon Spray & Clean wordt aangeboden in een goedkope duo verpakking waarbij iedere spray een inhoud heeft van 15 ml. Deze spray's zijn prima te combineren met verschillende soorten bewaar vloeistoffen zoals de Menicare Pure, Menicare Plus of Oté Fine.

Ben je opzoek naar een intensiefreiniger die je naast de Menicon Spray & Clean kunt gebruiken, dan kun je ook 1 keer per 2 weken de Menicon Progent gebruiken (voor totale reiniging).

2x Menicon Spray & Clean - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Maakt heel goed schoon.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: