opc_loader

Menu

Menicon Spray & Clean

De Menicon Spray & Clean is een reiniger voor harde lenzen die je dagelijks kan gebruiken om je harde lenzen schoon te houden. Het dagelijks schoon houden van je harde lenzen zal resulteren in blijvend goed zicht en minder irritaties aan de ogen en daarom is de Menicon Spray en Clean zeker aan te bevelen.

Wij hebben momenteel een speciale Menicon Spray en Clean aanbieding en deze bestaat uit 2 sprays van ieder 15 ml voor slechts 20,95 dus profiteer vandaag ook van deze aanbieding!

20,95

2 x 15ml Menicon Spray & Clean voor het onderhouden en reinigen van zuurstofdoorlatende harde lenzen (vormstabiele lenzen) dus ook nachtlenzen. De Spray & Clean van Menicon is een dagelijkse reiniger en geschikt voor verschillende soorten harde lenzen. Deze schoonmaakvloeistof bevat ten opzichte van veel andere reinigers geen conserveringsmiddelen. Dankzij het speciale pompsysteem van de Menicon Spray & Clean kunnen bacteriën niet in het flesje binnendringen. Ook geeft de Menicon Spray & Clean met één druk op de knop een zeer goede verneveling zodat de reinigingsvloeistof zich juist over lens zal verdelen.

De Menicon Spray & Clean is te gebruiken als je veel last hebt van vuil en eiwitafzetting op je harde lenzen, waardoor het zicht en zeker ook het draagcomfort minder wordt. Dit is een reiniger die je dus dagelijks kunt gebruiken. Bij dagelijks gebruik blijven je harde lenzen vrij van vuil, vet en eiwit, waardoor het oppervlak van je harde lenzen mooi glad blijft. Hoe gladder je lenzen des te minder wrijving je hebt op het oogoppervlak en hierdoor heb je minder irritaties, dus beter draagcomfort.


Menicon Spray & Clean combineer je gemakkelijk met Menicare Pure of Plus
 

De Menicon Spray & Clean wordt aangeboden in een duo verpakking waarbij iedere spray een inhoud heeft van 15 ml. Deze sprays zijn prima te combineren met verschillende soorten vloeistoffen voor harde lenzen zoals bijvoorbeeld de Menicare Pure, Menicare Plus of Oté Fine. Ben je echter opzoek naar een intensiefreiniger die je naast de Menicon Spray & Clean kunt gebruiken, dan kun je ook 1 keer per 2 weken de Menicon Progent gebruiken voor totale reiniging. Wil jij meer informatie over de Menicon Spray & Clean van Menicon of over lenzenvloeistof in het algemeen? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Menicon Spray & Clean heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicon Spray & Clean

Meest recente reviews

,