opc_loader

Menu

Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

De Menicare Plus 250 ml afkomstig van de fabrikant Menicon is geschikt om te gebruiken met alle soorten vormstabiele lenzen. Onder vormstabiele lenzen verstaan we de harde lenzen en nachtlenzen. De Menicare Plus lenzenvloeistof is meer dan alleen maar een bewaarvloeistof voor harde lenzen want deze vloeistof valt namelijk in de categorie alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en dit houdt in dat de Menicare Plus naast dat het een bewaarvloeistof is, ook een reinigende en desinfecterende eigenschap bezit.

Wij hebben momenteel een tijdelijke Menicare Plus aanbieding en een fles die normaal 18,50 kost bieden wij nu aan voor slechts 11,95 en bij 6 of meer flessen betaal je slechts 11,49 per fles! Dus pak snel je voordeel en profiteer van deze aanbieding.

Staffelprijzen (prijs p/stuk)

Tot 6

11,95

6 of meer

11,49

18,50 11,95
U bespaart: 35%
Beschrijving

De fles Menicare Plus lenzenvloeistof bevat 250 ml aan lenzenvloeistof voor harde lenzen en is geschikt voor alle harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormstabiele lenzen) / nachtlenzen.

De Menicare Plus lenzenvloeistof is een lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Menicon. Het grote verschil ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen voor harde lenzen is dat de Menicare Plus niet alleen een bewaarvloeistof voor harde lenzen is, maar de Menicon Menicare Plus is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen.

Doordat de Menicare Plus lenzenvloeistof een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen is kan je deze lenzenvloeistof gebruiken voor zowel het schoonmaken, desinfecteren, afspoelen, bewaren en inzetten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. Ondanks dat deze Menicare lenzenvloeistof ook een reinigende eigenschap heeft omdat het een alles in één lenzenvloeistof is voor harde lenzen, is het toch belangrijk om je harde lenzen dagelijks handmatig te reinigen om vuil, vetten en eiwitten die zich dagelijks op de lenzen kunnen hechten te verwijderen.

Met handmatige reiniging blijven je lenzen helder en dit zorgt voor optimaal zicht voor de lensdrager en ook uit hygiënisch oogpunt is handmatig reinigen van je harde lenzen natuurlijk belangrijk. Het handmatig reinigen doe je op de volgende manier: Leg de harde lens in je handpalm, druppel er wat Menicare Plus lenzenvloeistof op en wrijf met de wijsvinger van je andere hand in een cirkelvormige beweging de lens schoon gedurende 15 seconden.


Menicare Plus combineren met een intensiefreiniger
 

Heb je echter last van hardnekkige eiwitaanslag op de lens, dan kan je naast de Menicare Plus ook een aparte intensiefreiniger gaan gebruiken zoals de Menicon Progent of de Menicon Spray & Clean. Weet je echter niet hoe je harde lenzen op de juiste manier moet reinigen? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want deze deskundigen kunnen je op de juiste manier informeren hoe je de Menicare Plus lenzenvloeistof of een van de andere lens verzorgingsproducten van Menicon dient te gebruiken in combinatie met harde zuurstofdoorlatende lenzen of nachtlenzen.

Wil je deze Menicon lenzenvloeistof bestellen? Dan is het goed om te weten dat je de Menicare Plus 250 ml lenzenvloeistof van Menicon online voor een mooie prijs kunt bestellen, zeker omdat wij deze harde lenzenvloeistof momenteel in prijs verlaagd hebben in onze webshop. Naast de Menicare Plus kun je ook voor de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon kiezen, deze vloeistof heeft zowel gelijke eigenschappen zoals de Plus, echter bezit de Menicare Pure meer natuurlijke bestanddelen en sommige personen vinden een milde lenzenvloeistof wat aangenamer.

Beoordelingen ()
Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews