opc_loader

Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

Menicare Plus lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen.

Aangeboden in een fles met een inhoud van 250 ml met lenshouder.

Tijdelijke aanbieding, van 17,50 voor slechts 12,25 p/stuk! Dus snel inslaan!

17,50 12,25
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Deze fles Menicare Plus lenzenvloeistof bevat 250 ml aan vloeistof en is geschikt voor harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormstabiele lenzen) / nachtlenzen.

De Menicare Plus lenzenvloeistof is een lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Menicon. Het grote verschil ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen voor harde lenzen is dat de Menicare Plus niet alleen een bewaarvloeistof voor harde lenzen is, maar de Menicare Plus is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen.

Doordat de Menicare Plus een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen is kun je deze vloeistof gebruiken voor het schoonmaken, desinfecteren, afspoelen, bewaren en inzetten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. Ondanks dat deze vloeistof ook een reinigende eigenschap heeft is het toch belangrijk om de lenzen dagelijks handmatig te reinigen om vuil en vetten die zich dagelijks op de lenzen kunnen hechten te verwijderen. Met handmatige reiniging blijven je lenzen ook helder en dit zorgt voor optimaal zicht en ook uit hygiënisch oogpunt is handmatig reinigen van je harde lenzen natuurlijk belangrijk. Het handmatig reinigen doe je op de volgende manier: Leg de lens in je handpalm, druppel er wat Menicare Plus vloeistof op en wrijf met de wijsvinger van je andere hand in een cirkelvormige beweging de lens schoon gedurende 15 seconde.

Menicare Plus combineren met een intensiefreiniger
 

Heb je echter last van hardnekkige eiwitaanslag op de lens, dan kan naast de Menicare Plus ook een aparte intensiefreiniger gaan gebruiken zoals de Menicon Progent of de Menicon Spray & Clean. Weet je niet hoe je je harde lenzen op de juiste manier moet reinigen? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist voor de juiste informatie.

Wil je de Menicare Plus lenzenvloeistof bestellen dan doe je dit natuurlijk in de webshop van Contactlenzen.net, zeker omdat wij deze harde lenzenvloeistof momenteel namelijk zeer gunstig geprijsd hebben in onze webshop. Je bestelt bij ons al een fles Menicare Plus 250 ml inclusief lenshouder voor slechts 13,75 p/stuk.

Naast de Menicare Plus kun je ook voor de Menicare Pure van Menicon kiezen, deze vloeistof heeft zowel gelijke eigenschappen zoals de Plus, echter bezit de Menicare Pure meer natuurlijke bestanddelen.

Bekijk onderstaande instructievideo hoe en hoevaak je de Menicare Plus, Menicare Pure, Menicon Spray en Clean en de Menicon Progent dient te gebruiken:

Beoordelingen (3)
Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicare Plus 250 ml - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen


Aanbevolen artikelen: