opc_loader

2x Ote Fine 100ml p.stuk - lenzenvloeistof harde lenzen

Oté Fine wordt zeer hoog gewaardeerd door dragers van harde contactlenzen.

Wij bieden deze contactlensvloeistof momenteel aan in extra voordelige duo verpakking.

Profiteer ook van deze lage prijs en bestel het Oté Fine duo pakket nu meteen!

19,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Oté Fine lenzenvloeistof momenteel aangeboden in een voordelig duo-pakket, met handige flessen van ieder 100 ml contactlensvloeistof voor harde lenzen, hoog zuurstofdoorlatende harde lenzen en nachtlenzen.

De Oté Fine contactlensvloeistof is een premium vloeistof en is meer dan alleen maar een bewaarvloeistof voor harde lenzen. Naast dat je je harde lenzen in deze contactlensvloeistof prima kan bewaren, is de Oté Fine ook uitermate geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bevochtigen en afspoelen van vormstabiele lenzen, waaronder dus ook de nachtlenzen behoren.

Eigenlijk kun je stellen dat de Oté Fine een premium contactlensvloeistof is door de werking en samenstelling van deze contactlensvloeistof. De keuze zou eigenlijk niet moeilijk moeten zijn om voor de Oté Fine vloeistof te kiezen t.o.v. een ander merk, want wie wil er nu niet een goede desinfectie en reiniging van zijn of haar harde contactlenzen. Niks is er trouwens vervelender dan dat je je harde lenzen niet goed schoon krijgt, want dit kan resulteren in wazig zicht en dat is niet wat je wil. Ook is een goede desinfectie zeer belangrijk want je wil natuurlijk ook geen complicaties krijgen aan je ogen door het dragen van harde lenzen.

De Oté Fine wordt geleverd in flessen met een inhoud van 100 ml per fles, dit zijn dus handige flessen die je gemakkelijk kunt weg zetten in je badkamerkastje en ook zijn ze handig om mee te nemen dankzij het geringe formaat.

Kies ook voor een goede lenzenvloeistof voor harde lenzen en kies voor de Oté Fine lenzenvloeistof.

Tip! Heb je last van veel eiwitafzetting op je harde contactlenzen gebruik dan naast de Oté Fine lenzenvloeistof de Oté clean reiniger die je dagelijks kan gebruiken om je harde contactlenzen goed schoon te houden.

Beoordelingen (3)
2x Ote Fine 100ml p.stuk - lenzenvloeistof harde lenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x Ote Fine 100ml p.stuk - lenzenvloeistof harde lenzen