opc_loader

Menu

Boston Conditioning Solution

Boston conditioning solution duo-pack van Bausch en Lomb (2x 120ml). Bewaarvloeistof voor harde lenzen.

22,90

2 flessen (duo-pak) Boston conditioning solution van het merk Bausch en Lomb van ieder 120 ml. Bausch en Lomb is één van de grootste fabrikanten van lenzen en lenzenvloeistof wereldwijd en de Boston conditioning solution lenzenvloeistof is dan ook een premium bewaarvloeistof voor harde lenzen afkomstig van deze fabrikant. 

De Boston conditioning solution is meer dan alleen maar een bewaarvloeistof voor harde lenzen, want deze vloeistof is ook bedoeld voor het bevochtigen, inzetten en desinfecteren van harde lenzen. De Boston conditioner heeft namelijk een dubbel desinfectie systeem en geeft daardoor een zeer complete bescherming tegen micro organismen. Dankzij een gepatenteerd bevochtigingssysteem van de Boston conditioning solution wordt er een dun laagje over de harde lenzen aangebracht en zo ontstaat er een uiterst fijn draagcomfort voor de gebruiker.


Gebruik een reiniger naast de Boston conditioning solution


Ondanks de reinigende functie van deze lenzenvloeistof voor harde lenzen, adviseren wij toch om de Boston conditioning solution te combineren met een reiniger zoals de Boston cleaner om je harde zuurstofdoorlatende lenzen voor langere tijd in goede conditie te houden, zodat je lenzen vrij blijven van vuil, vetten en eiwit wat zich namelijk aan de lenzen kan hechten. Het hebben van een paar schone harde lenzen zal resulteren in goed zicht en fijn draagcomfort voor de lensdrager, tenslotte draag je harde lenzen toch voor een langere tijd en pak je niet zoals bij maandlenzen na 30 dagen even een nieuw setje, dus het goed onderhouden van je harde lenzen is heel belangrijk.

Let op! De Boston conditioner bewaarvloeistof dient alleen bij harde lenzen gebruikt te worden en gaat niet samen met het gebruik van zachte lenzen.

Boston Conditioning Solution heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Boston Conditioning Solution
Review plaatsen

Meest recente reviews