opc_loader

2x Bausch & Lomb Cleaner

2x 30ml Bausch en Lomb cleaner.

Reiniger voor harde lenzen.

Dit product van Bausch en Lomb is voorlopig niet leverbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor: Oté Clean

19,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

2x 15 ml (duo-pakket) Bausch en Lomb cleaner voor het reinigen en verwijderen van vuil, vetten en eiwitaanslag op harde zuurstofdoorlatende contactlenzen.

Bij het dragen van harde lenzen hechten naar verloop van tijd vuil, vetten en eiwitten zich aan het lensopppervlak. Door deze aanhechting van vuil en eiwitaanslag wordt het draagcomfort en zicht door de harde lenzen drastisch minder. De Bausch en Lomb cleaner maakt je harde lenzen weer goed schoon, waardoor er weer een mooi glad oppervlak ontstaat en hierdoor heb je geen last van wrijving tussen de lens en het oogoppervlak. Het is dus voornaam om naast je bewaarvloeistof voor harde lenzen ook een reiniger te gaan gebruiken zoals de Bausch en Lomb Cleaner.

Hoe gebruik je de Bausch en Lomb cleaner? Leg de harde contactlens in je handpalm, druppel 4 druppels Bausch en Lomb cleaner schoonmaakvloeistof op de lens. Wrijf met de wijsvinger van je andere hand gedurende 25 seconden in een cirkelvormige beweging over de lens zodat deze goed gereinigd wordt. Daarna spoel je de contactlens goed af onder de kraan (pas op dat de lens niet wegspoelt via het afvoerputje, je kunt hier een lensmatje voor gebruiken). Is de contactlens goed schoon dan plaats je hem in de lenshouder met bewaarvloeistof zoals bijvoorbeeld de Bausch en Lomb conditioning solution en laat de lens hier gedurende de nacht in staan.

Let op! Nooit de Bausch en Lomb cleaner rechtstreeks met de ogen in aanraking laten komen.

Beoordelingen (1)
2x Bausch & Lomb Cleaner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x Bausch & Lomb Cleaner


Aanbevolen artikelen: