opc_loader

Menu

Acuvue Oasys 1 day

Acuvue Oasys 1 day with hydraluxe te bestellen in een 30 of 90 stuks verpakking.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

25,90

De Acuvue Oasys 1 day with hydraluxe zijn premium sferische daglenzen van Johnson en Johnson en zijn momenteel zelfs één van de beste daglenzen die er te koop zijn. Deze daglenzen verschillen nogal wat t.o.v. andere daglenzen die er momenteel te bestellen zijn en grootste verschil zit in het draagcomfort, het scherpe zicht, de bescherming en de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid  van deze lenzen. Op al deze vlakken blinkt de Acuvue Oasys 1 day van Johnson en Johnson uit.

Dat deze daglenzen zo lekker zitten komt eigenlijk omdat deze daglenzen zijn ontworpen met HydraLuxe ™ technologie en dit houdt in dat de lens traanachtige eigenschappen bevat en gecombineerd met je eigen traanfilm geeft dit de hele dag comfort, dus dit zijn dan ook zeer geschikte lenzen voor mensen met droge ogen. Ook is het oppervlak van deze daglenzen zo glad mogelijk gemaakt om wrijving van de lens met de oogleden te minimaliseren en dit gecombineerd met het dunne ontwerp, zal uiteindelijk de lensdrager optimaal comfort geven.


Acuvue Oasys 1 day met UV-bescherming


Zoals veel andere lenzen van Johnson en Johnson hebben de Acuvue Oasys 1 day lenzen ook een UV-filter om schadelijk UV-licht zoveel mogelijk te filteren. Door deze UV-filter houd je je ogen in goede conditie, want we worden nu eenmaal dagelijks aan UV-licht blootgesteld. Worden de ogen langdurige blootgesteld aan schadelijk UV-licht dan kan dit leiden tot vervelende oogklachten, denk daarbij aan het ontstaan van staar.

Ook een hele belangrijke eigenschap van de Acuvue Oasys 1 day with hydraluxe is de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Een hoge transmissie van zuurstof door de lens is namelijk zeer belangrijk, want lenzen die de ogen teveel afsluiten van zuurstof kunnen leiden tot het krijgen van vaatingroei.

Wil je daglenzen bestellen? Dan is de keuze voor de Acuvue Oasys 1 day een hele goede keuze. Deze daglenzen zijn te bestellen In 30 of 90 stuks verpakking. Deze daglenzen zijn ook verkrijgbaar als torische variant en te bestellen als Acuvue Oasys 1 day for astigmatism.

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 0.38
DK/T 121 (for -3.00D)
Handlingtint Ja
UV Class 1
Fabrikant Johnson & Johnson
Acuvue Oasys 1 day heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys 1 day
Review plaatsen

Meest recente reviews