opc_loader

Menu

Clariti 1 Day

Clariti 1 Day van Coopervision verkrijgbaar in 30 of 90 stuks verpakking.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

22,95

De Clariti 1 Day zijn uiterst comfortable siliconenhydrogel daglenzen van Coopervision. Het hoge draagcomfort van deze lenzen wordt bereikt door de WetLoc technology die is toegepast. Deze technology zorgt ervoor dat deze daglens een zeer goed bevochtigde lens is en voortdurend vocht tot zich neemt. Omdat deze daglenzen de hele dag goed vochtig blijven zijn ze uitermate geschikt voor personen die snel last krijgen van droge ogen. Droge ogen ontstaan vaak omdat de traanfilm niet de ideale samenstelling heeft, of door externe factoren zoals: het langdurig werken achter een beeldscherm, het begeven in een ruimte met airconditioning.

De Clariti 1 Day zijn ook gezonde lenzen vanwege de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, zeker als we dit vergelijken met verschillende andere type lenzen. De hoge transmissie van zuurstof door de lens wordt mogelijk gemaakt door het siliconenhydrogel materiaal. Lenzen die veel zuurstof doorlaten houden de ogen witter, dit in tegenstelling tot lenzen die te weinig zuurstof doorlaten die kunnen rode ogen veroorzaken en zelfs vaatingroei.


Clariti 1 Day bestellen


Het is sowieso verstandig om voor daglenzen te kiezen zoals bijvoorbeeld de Clariti 1 Day i.p.v. maandlenzen, omdat het dragen van daglenzen namelijk de meest hygiënische manier van lenzen dragen is. Je pakt gewoon elke dag een nieuw setje daglenzen en je hebt niks geen gedoe met het onderhoud zoals het reinigen en desinfecteren en dit heb je natuurlijk wel bij maandlenzen. Ook hoef je geen extra flessen lenzenvloeistof te bestellen, omdat daglenzen namelijk per stuk in een blister gevuld met vloeistof zitten.

Zou jij ook de Clariti 1 Day van Coopervision willen bestellen, maar weet je niet of deze daglenzen ook voor jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd een deskundige op het gebied van contactlenzen zoals een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen of dit de juiste lenzen voor jou zijn.

Specificatie

Materiaal FILCON II 3
Watergehalte 0.56
DK/T 86
Handlingtint Ja
Fabrikant CooperVision
Clariti 1 Day heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clariti 1 Day
Review plaatsen

Meest recente reviews