opc_loader

Menu

1 Day acuvue moist multifocal

1 Day acuvue moist multifocal, 30 stuks multifocale daglenzen van Johnson en Johnson.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

32,90
Beschrijving

De 1 Day Acuvue moist multifocal zijn multifocale daglenzen en deze zijn afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson. Deze multifocale daglenzen onderscheiden zich van andere soorten multifocale daglenzen door het comfortabele draagcomfort wat ze geven aan de lensdrager. Dit hoge draagcomfort wordt namelijk verkregen door het materiaal (etafilcon A) waar deze lenzen van gemaakt zijn en door de Lacreon technologie die gebruikt is bij deze daglenzen. Lacreon zorgt er namelijk voor dat deze daglenzen de hele dag vochtig blijven en hierdoor zijn de 1 Day Acuvue moist multifocal daglenzen dus zeker geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen.

Een andere mooie eigenschap van de 1 Day Acuvue moist multifocal lens is de UV-blocker die deze daglens bezit. Dankzij deze UV-blocker worden de ogen zoveel mogelijk beschermd tegen schadelijk UV-licht waar we namelijk dagelijks aan worden blootgesteld. Ogen die niet goed worden beschermd tegen schadelijk UV-licht zullen op termijn sneller verouderen en hierdoor kan men last krijgen van bepaalde oogklachten.

Wij raden gebruikers van andere merken multifocale daglenzen aan, niet zomaar over te stappen naar de 1 Day Acuvue moist multifocal alvorens je een contactlensspecialist hebt geraadpleegd. Iedere lenzenfabrikant gebruikt namelijk een andere opbouw bij multifocale lenzen en daardoor past niet elke multifocale lens bij ieder persoon.


1 Day Acuvue moist multifocal daglezen hygiënisch in het gebruik


Waarom zou je kiezen voor multifocale daglenzen zoals de 1 Day Acuvue moist multifocal en niet voor multifocale maandlenzen? Het dragen van multifocale daglenzen is een veel schonere en hygiënischere manier van lenzen dragen dan wanneer je multifocale maandlenzen zou dragen. Multifocale maandlenzen vervuilen namelijk gedurende de lange draagtijd en hierdoor zal niet alleen het draagcomfort afnemen, maar ze zullen ook minder zuurstof doorlaten.

Uit dezelfde serie van Johnson en Johnson kun je ook sferische en torische daglenzen bestellen, dit zijn de 1 Day Acuvue moist en de 1 Day Acuvue moist for astigmatism daglenzen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0.58
DK/T 28
Handlingtint Lichtblauw
UV Klasse 2
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
1 Day acuvue moist multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
1 Day acuvue moist multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews