opc_loader

Menu

1 Day acuvue moist

1 Day Acuvue moist daglenzen van Johnson en Johnson.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

24,95
Beschrijving

Heb jij last van droge ogen of vermoeide ogen door het dragen van lenzen? Kies dan voor de 1 Day Acuvue moist daglenzen van Johnson en Johnson. Deze daglenzen houden namelijk ontzettend veel vocht vast (watergehalte van 58%), dit komt door de toepassing van Lacreon technologie. Deze Lacreon technologie is namelijk verweven over de hele lens en houdt als een soort kussen het vocht vast, waardoor de lens niet zal uitdrogen en voor de juiste hydratatie zorgt.

Naast de juiste hydratatie zijn deze daglenzen van Johnson en Johnson zo ontworpen dat ze de lensdrager optimaal draagcomfort bieden. Eigenlijk voel je de 1 Day Acuvue moist daglenzen niet eens zitten als je ze draagt, dit in tegenstelling tot sommige dikkere lenzen zoals maandlenzen waarvan je nog wel eens de lensrand voelt schuren.

Een andere mooie eigenschap die de 1 Day Acuvue moist daglenzen bezitten is de UV-blocker. Dankzij deze UV-blocker wordt een zeer groot deel van het UV-A en UV-B licht tegengehouden. Dit UV-licht wat we dagelijks opvangen met de ogen, zeker in hoge mate als de zon schijnt, zal de ogen op termijn sneller doen verouderen en er kunnen dan oogklachten ontstaan zoals staar of netvlies problemen. Eigenlijk kun je stellen dat een lensdrager die lenzen met een UV-filter draagt, dagelijks beter beschermd is tegen oogklachten die een gevolg zijn van schadelijk UV-licht t.o.v iemand die geen lenzen draagt omdat hij of zij geen sterkte nodig heeft.


1 Day Acuvue Moist daglenzen zijn makkelijk handteerbaar


Een handige eigenschap van de 1 Day Acuvue daglenzen is de handlingtint die deze daglens bezit. De handling tint is een hele lichte kleur die in de lens zit en door deze kleur zie je hem makkelijker in het lenshoudertje zitten en beter op je vinger liggen zodat je deze daglens beter kan hanteren en dus ook niet snel zal beschadigen.

Naast de 1 Day Acuvue moist sferische daglenzen heeft Johnson en Johnson ook een torische uitvoering in deze serie, namelijk de 1 Day Acuvue moist for astigmatism daglenzen.

Wil jij deze daglenzen dragen, maar weet jij niet of ze voor jouw ogen geschikt zijn? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist die kennis heeft van deze Johnson en Johnson lenzen. Draag jij de 1 Day Acuvue moist lenzen al langer en wil je ze opnieuw bestellen, dan raden wij je wel aan om minimaal 1 keer per jaar je ogen te laten controleren bij een deskundige.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0,58
DK/T 28
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen 123
UV UVA minimaal 86%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
1 Day acuvue moist heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
1 Day acuvue moist
Review plaatsen

Meest recente reviews