opc_loader

Menu

Biomedics 1 day extra

Biomedics 1 day extra, 30 stuks daglenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

25,50
Beschrijving

Biomedics 1 day extra daglenzen, zijn zachte lenzen voor dagelijks gebruik en afkomstig van de lenzenfabrikant Coopervision. Deze daglenzen van Coopervision onderscheiden zich van andere soorten lenzen en merken in de hydratatie en passing. Omdat de Biomedics 1 day extra daglenzen erg goed vochtig blijven en dus niet uitdrogen geven ze de grebruiker van deze lenzen veel draagcomfort en dit zijn dus ook de perfecte daglenzen voor personen met droge ogen, of voor diegene die aan het einde van de dag wat last krijgt van droge ogen als hij of zij lenzen draagt.

Naast dat de Biomedics 1 day extra daglenzen een zeer goede bevochtiging hebben, bezitten deze daglenzen ook een doordachte basiscurve waardoor er een betere pasvorm ontstaat en daardoor blijft de daglens zeer stabiel op het oog zitten. Ook zijn deze daglenzen zijn erg dun, dus je voelt deze dan ook niet zitten, dit in vergelijking met dikkere lenzen waarvan je vaak de randjes blijft voelen tijdens het dragen.


Waarom zou je voor daglenzen zoals de Biomedics 1 day extra kiezen?


Waarom zou je kiezen voor daglenzen? Daglenzen dragen is de meest hygiënische manier van lenzen dragen dit komt omdat je ze dagelijks vervangt voor een nieuw paar, dus onderhoud zoals het reinigen van je lenzen is dus niet meer nodig. Ook het krijgen van een ooginfectie wordt geminimaliseerd met het dragen van daglenzen omdat bacteriën eigenlijk geen kans krijgen, omdat je elke dag een nieuw fris setje lenzen inzet. Ook zitten daglenzen per stuk verpakt in een houdertje met lenzenvloeistof, het kopen van extra flessen lenzenvloeistof is dus ook niet meer nodig.

Zou jij ook de Biomedics 1 day extra daglenzen willen bestellen, maar weet je niet of deze daglenzen ook voor jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd een deskundige op het gebied van contactlenzen zoals een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen of dit de juiste lenzen voor jou zijn.

De Biomedics 1 day extra kun je dus dagelijks gebruiken, maar je kunt ook een doosje aanschaffen om naast je maandlenzen of bril te gaan gebruiken (ideaal voor het sporten, uitgaan etc.)

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Ocufilcon B
Watergehalte 0,52
DK/T 24
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Biomedics 1 day extra heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biomedics 1 day extra
Review plaatsen

Meest recente reviews