opc_loader

Menu

Dailies Aquacomfort Plus multifocal

Dailies Aquacomfort Plus Multifocal, 30 stuks multifocale daglenzen van Alcon.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

32,95
Beschrijving

De Dailies aquacomfort plus multifocal lenzen zijn multifocale daglenzen, ook genoemd varifocale lenzen en deze lenzen met leesgedeelte zijn afkomstig van de fabrikant Alcon. Deze daglenzen zijn de oplossing om alles weer optimaal scherp en helder te kunnen zien voor zowel veraf als op leesafstand. Deze multifocale daglenzen van Alcon zijn speciaal ontwikkeld voor de presbyoop (mensen die leesklachten hebben, ook genoemd ouderdomsverziendheid).

Wanneer krijg je leesproblemen? Leesproblemen ontstaan vaak tussen de leeftijd van 45 en 50 jaar. Rond deze leeftijd zal bij iedereen het instellend vermogen van de ooglenzen afnemen om op korte afstand scherp te kunnen zien. De ooglenzen kunnen namelijk minder bol worden en dus ook niet de benodigde plus sterkte aanmaken die nodig is om op korte afstand scherp te zien. Men kan dit probleem echter wel oplossen door een additie (toevoeging van plus sterkte) toe te passen in de correctie die men draagt, zoals we dat bijvoorbeeld zien bij de Dailies aquacomfort multifocal daglenzen.


Dailies aquacomfort plus multifocal één van de beste daglenzen


Draag je al zachte verte lenzen en wil je overstappen naar multifocale lenzen, dan kunnen de Dailies aquacomfort plus multifocal daglenzen wel eens de geschikte lenzen zijn, echter kun je dit het beste altijd met een contactlensspecialist bespreken. Natuurlijk kan het wennen aan lenzen met een leesgedeelte eventjes duren, maar als het werkt is het natuurlijk altijd stukken gemakkelijker dan dat je verte lenzen gaat combineren met een leesbril. Eigenlijk wen je vrij snel aan de Dailies aquacomfort lenzen omdat dit daglenzen zijn die zeer goede eigenschappen bevatten zoals een dun ontwerp en ze blijven bovendien goed vochtig gedurende de dag, waardoor je geen last krijgt van droge ogen.

Deze multifocale daglenzen worden geleverd in een doosje van 30 stuks en zijn te bestellen in zowel plus- als minsterkte met verschillende addities. In deze daglenzen serie van Alcon, zijn ook een sferische daglens (Dailies aquacomfort plus) en een torische daglens (Dailies aquacomfort plus toric) te bestellen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal PVA(Nelfilcon A)
Watergehalte 0,69
DK/T 26
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Dailies Aquacomfort Plus multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dailies Aquacomfort Plus multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews