opc_loader

Menu

Dailies aquacomfort plus

Dailies aquacomfort plus, daglenzen van Alcon.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

20,50

De Dailies aquacomfort plus daglenzen van Alcon zijn zeer toegankelijke sferische daglenzen en zijn zowel in min- als plussterkte te bestellen. Het grote voordeel van deze daglenzen is dat ze zijdezacht aanvoelen tijdens het dragen, ze heten dan ook niet voor niets aquacomfort lenzen. Hoe komt het eigenlijk dat de Dailies aquacomfort plus daglenzen zo comfortabel zitten, dit t.o.v. vele andere merken lenzen die er op de markt zijn?

De Dailies aquacomfort plus hebben niet 1 eigenschap die het comfort bevorderd, maar bezitten wel 3 van deze eigenschappen. De eerste eigenschap legt een soort filmpje over de lens heen, waardoor deze daglens meteen zeer comfortabel aanvoelt. De tweede eigenschap houdt de lens zeer vochtig, waardoor deze daglens niet snel zal uitdrogen. De derde eigenschap die deze daglenzen hebben is dat ze de hele dag fris aanvoelen doordat er een component vrijkomt bij iedere knipperslag. De Dailies aquacomfort plus daglenzen zijn dan ook zeer geschikt voor personen met droge ogen, of voor diegene die in een ruimte moet werken met airconditioning of veel achter een beeldscherm moet werken (bij beeldschermwerk wordt de knipperfrequentie minder).


Daglenzen zoals de Dailies aquacomfort plus t.o.v. Maandlenzen


Het grote verschil van daglenzen vs maandlenzen is natuurlijk het vervangingstermijn van de lenzen. Waar je bij maandlenzen zo'n dertig dagen met je lenzen moet doen alvorens je een nieuw paar inzet, vervang je bij daglenzen iedere dag je set voor een nieuw paar. Het grote voordeel van daglenzen is dan ook dat dit een zeer hygiënische manier van lenzen dragen is. Je zet daglenzen 's morgens in, draagt ze de hele dag en je gooit ze 's avonds voordat je naar bed gaat weg (je kunt niet slapen met daglenzen). Dit betekent dus ook dat je ook geen onderhoud aan je daglenzen hebt, dit in tegenstelling t.o.v. maandlenzen die je elke dag goed moet schoonmaken met lenzenvloeistof.

Dus je kiest ook voor daglenzen voor het gemak wat je er van hebt en trouwens lenzenvloeistof kopen dat hoeft ook niet meer, want elke daglens zit apart verpakt in een houdertje (blister) met vloeistof, dus je kunt je lenzen na het openmaken van de houdertjes direct inzetten. Wil jij daglenzen bestellen? Dan heb je naast sferische daglenzen ook nog de mogelijkheid om multifocale daglenzen (daglenzen met leesgedeelte) zoals de Dailies aquacomfort plus multifocal en torische daglenzen (daglenzen met cilinder) zoals de Dailies aquacomfort plus toric te bestellen.

Wil jij nu ook sferische daglenzen bestellen, dan zijn de Dailies aquacomfort plus daglenzen een aanrader, want dit zijn fijne daglenzen en zelfs één van de beste daglenzen die er momenteel te koop zijn.

Bestel je meerdere verpakkingen van 30 st. met dezelfde sterkte (bijvoorbeeld 3x 30 stuks), dan kan het geleverde product door Contactlenzen.net ook in een enkele verpakking zitten van 90 stuks.

Specificatie

Materiaal Nelfilcon A
Watergehalte 0,69
DK/T 26
Oxygen flux /
Fabrikant Alcon
Dailies aquacomfort plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dailies aquacomfort plus
Review plaatsen

Meest recente reviews