opc_loader

Menu

Soflens daily disposable

Soflens daily disposable, 30 stuks daglenzen van Bausch en Lomb.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

17,50

De Soflens daily disposable daglenzen van Bausch en Lomb zijn heel toegankelijke daglenzen die een prima verhouding in de prijs en kwaliteit hebben. Het mooie van deze Bausch en Lomb daglenzen is dat deze daglenzen high definition optics lenzen zijn en dit houdt in dat ze een asferisch lensontwerp over de hele lens hebben en zo worden sferische aberraties (vertekeningen) vermindert. En hoe minder vertekeningen in de lens, des te scherper het zicht is voor de lensdrager (vooral in slechte lichtomstandigheden).

Naast scherpe zicht bieden de Soflens daily disposable daglenzen de gebruiker veel comfort tijdens het dragen van deze lenzen. Dit comfort komt omdat deze lenzen van een niet-ionisch hilafilcon B lensmateriaal worden gemaakt en dit materiaal minimaliseert de proteïne opname en prettig draagcomfort zal dan een gevolg zijn. Verder maken de Soflens daily disposable daglenzen gebruik van de comfortmoist technology. Deze techniek wil eigenlijk zeggen dat deze lens een speciaal dun ontwerp heeft en wrijving met de oogleden wordt dan ook geminimaliseerd. Ook zitten deze daglenzen van Bausch en Lomb in het blister (houdertje) verpakt met comfort ondersteunende lensvloeistof, deze vloeistof omhult de lenzen met een kussen van vocht.


Soflens daily disposable bestellen


Al met al zijn de Soflens daily disposable daglenzen de uitkomst voor diegene die gemak willen en dus niet voor een maandlens willen kiezen die namelijk nogal veel onderhoud vergen. Ook als je voor de meest hygiënische manier van lenzen dragen wil kiezen kom je bij daglenzen uit en dan zijn deze Soflens daily disposable lenzen van Bausch en Lomb een prima keuze. Naast deze sferische daglenzen heeft Bausch en Lomb ook torische daglenzen in de Soflens serie en dit zijn de Soflens daily disposable toric daglenzen.

Daar deze daglenzen zeer toegankelijk zijn, raden wij je altijd aan als je nog niet bekend bent met deze lenzen, je te laten informeren door een deskundige zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist. Het zelf gaan experimenteren met lenzen leidt vaak tot onvoldoende gezichtsscherpte en men haalt vaak niet het ultieme draagcomfort.

Specificatie

Materiaal Hilafilcon B
Watergehalte 0,59
DK/T 24
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV Nee
Fabrikant Bausch + Lomb
Soflens daily disposable heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Soflens daily disposable
Review plaatsen

Meest recente reviews