opc_loader

Menu

Acuvue Vita

Heb jij vaak last van droge ogen bij het dragen van lenzen? Kies dan voor Acuvue Vita lenzen (6 stuks) van Johnson en Johnson.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

34,75 28,50
U bespaart: 18%

Acuvue Vita maandlenzen (6 stuks) van Johnson & Johnson zijn zachte silicone hydrogel lenzen met hoog zuurstofdoorlatende eigenschappen en dus zeer geschikt voor lensdragers die snel of in de loop van de dag last krijgen van droge ogen of irritaties aan de ogen. Johnson en Johnson is natuurlijk al een lange tijd bekend door de weeklenzen die zij al geruime tijd leveren in sferische en torische uitvoering. Echter hebben zij nu dan ook de Acuvue Vita lenzen op de markt gebracht met net zo'n mooie eigenschappen als de weeklenzen, alleen dan met een ruimere draagperiode van maar liefst een maand.

Bij de Acuvue Vita lenzen van Johnson & Johnson wordt er onder andere gebruik gemaakt van de Hydramax technologie en dit zorgt voor maximale hydratatie van de lens en zo krijg je dus minder snel last van droge ogen. De maximale hydratatie van deze maandlenzen houdt tot maar liefst 1 maand aan. Wat ook een heel sterk punt is van de Acuvue Vita lenzen, is dat deze een UV-filter bezitten die meer dan 85% van de UV-A en meer dan 98% van de UV-B straling filtert. De Acuvue Vita maandlenzen zijn een van de weinige maandlenzen die een UV-filter bezitten. Lenzen met UV-filter beschermen de ogen tegen beschadigingen en veroudering.


Acuvue Vita lenzen bestellen


Door alle uitmuntende eigenschappen die de Acuvue Vita lenzen bezitten kan de lensdrager dus zelfs aan het einde van de maand nog genieten van maximaal kijk- en draagcomfort. Vaak zie je dat dit kijk- en draagcomfort bij andere type lenzen vaak snel vermindert naarmate het einde van de maand nadert.

Lenzen en last van droge ogen? Kies dan zeker voor de Acuvue Vita lenzen en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De Acuvue Vita lenzen zijn te bestellen in een verpakking met 6 maandlenzen in de sterktes: +8.00 t/m -12.00. De Acuvue Vita lenzen zijn ook te bestellen als torische lenzen voor personen die last hebben van astigmatisme: Acuvue Vita for astigmatism

Deze maandlenzen van Johnson & Johnson zijn ideaal te combineren met een all in one lenzenvloeistof voor zachte lenzen zoals de Optifree Express van Alcon, de Biotrue lenzenvloeistof van Bausch & Lomb of de Ote Sensation lenzenvloeistof van Oté. Momenteel hebben we van al deze fabrikanten de lenzenvloeistof in de aanbieding. Dus kies voor de Acuvue Vita maandlenzen en bestel er meteen lenzenvloeistof bij en dan ben je verzekerd van optimaal kijkcomfort voor een lage prijs.


Acuvue Vita informatie


Bekijk hier de informatievideo over de Acuvue Vita lenzen.

Specificatie

Materiaal Senofilcon C
Watergehalte 0.41
DK/T 147
Handlingtint Lichtblauwe tint + 1-2-3 markering
Oxygen flux 98% (oog open)
UV Klasse 1, 99.8% UVB en 93.4% UVA
Fabrikant Johnson & Johnson
Acuvue Vita heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Vita
Review plaatsen

Meest recente reviews