opc_loader

Menu

Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal 2 weeks lenzen zijn te gebruiken bij ouderdomsverziendheid (leesklachten). Deze Acuvue Oasys Multifocal weeklenzen zijn de vervanger van de voorheen geproduceerde Acuvue Oasys for presbyopia van Johnson en Johnson. Het sterktebereik van deze multifocale weeklenzen loopt van -9.00 dioptrie tot en met +6.00 dioptrie en zijn verkrijgbaar met een additie (leestoeslag) low, medium of high.

Multifocale weeklenzen van Johnson en Johnson maken gebruik van het zogenoemde pupil optimised design en dit geeft de lensdrager optimaal zicht voor zowel veraf als dichtbij.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

36,95
Beschrijving

De Acuvue Oasys Multifocal zijn multifocale weeklenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en deze lenzen kun je bij dagelijks gebruik voor een periode van 2 weken dragen. Deze multifocale lenzen van Johnson en johnson kenmerken zich door de uitstekende eigenschappen van de lens. De Acuvue oasys multifocal contactlenzen onderscheiden zich van andere zachte multifocale lenzen door het heldere zicht en hoge draagcomfort. Vanaf nu is het voor de presbyoop (persoon met leesklachten) mogelijk om op alle afstanden moeiteloos scherp te zien, dus zowel voor veraf, tussen afstand en dichtbij (leeswerk, mobiel, tablet etc.).


Voor wie zijn de Acuvue Oasys Multifocal lenzen geschikt?


Wist je al dat er wereldwijd maar liefst 1,9 miljard mensen last hebben van presbyopie (leesklachten)? Klachten van presbyopie beginnen vaak rond het veertigste levensjaar en zullen verergeren tot een jaar of vijfenzestig. De ooglens van beide ogen zal namelijk tussen de veertig en vijfenzestig blijven inleveren betreffende het instellend vermogen. Daarom zijn de Acuvue oasys multifocal weeklenzen in verschillende addities (leestoeslag) verkrijgbaar, zodat iedereen ongeacht de leeftijd goed kan blijven lezen. Heb jij ook leesklachten? Vraag dan een opticien of contactlensspecialist of Acuvue Oasys Multifocal bestellen voor jou ook een optie is.


Kenmerken van de Acuvue Oasys Multifocal contactlenzen
 

  • De Acuvue Oasys Multifocal lenzen van Johnson en Johnson zijn zo ontworpen dat zelfs de veel eisende lensdrager prima met deze multifocale lenzen uit de voeten kan. De Acuvue oasys multifocal lens is zo ontworpen dat deze lens de gebruiker maximaal duidelijk zicht zal geven en ook het draagcomfort van deze multifocale lens is subliem.
     
  • De Acuvue oasys multifocal lenzen maken gebruik van een pupil geoptimaliseerd ontwerp, dit ontwerp werd ook al reeds gebruikt bij de populaire 1-day Acuvue moist multifocal daglenzen. Door dit speciale lensontwerp zal de gebruiker scherp, helder en constant betrouwbaar zicht ervaren op welke afstand er ook gekeken wordt of dit nu voor veraf, op tussenafstand of voor leesafstand is.
     
  • Het uitermate fijne draagcomfort van de Acuvue oasys multifocal lenzen dankt deze lens aan de hydraclear plus technology die toegepast is. Men kan deze lenzen de hele dag comfortabel dragen door de juiste hydraterende eigenschappen die deze lenzen bevatten en dit is zeker belangrijk omdat het een gegeven is dat naarmate men ouder wordt de ogen ook droger zullen worden.
     
  • Zoals we zien veelal zien bij de Acuvue lenzen wordt er ook bij de Acuvue Oasys multifocal lenzen gebruik gemaakt van een UV-filter. Dit UV-filter zal het hoornvlies en de binnekant van het oog zoveel mogelijk beschermen tegen schadelijk UV-licht. Let wel, lenzen met een UV-filter zijn echter geen vervanging van een goede zonnebril met UV-filter, dit komt omdat de diameter van de lens niet het hele oog zal bedekken.


Het laten aanmeten van Acuvue Oasys Multifocal lenzen


Ben je niet bekend met de Acuvue oasys multifocal lenzen van Johnson en Johnson dan dien je deze eerst te laten aanpassen door een opticien, contactlensspecialist of optometrist voordat je deze online kan bestellen

Beoordelingen ()
Acuvue Oasys Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys Multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews