opc_loader

Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal 6-pack. 2 weeks lenzen te gebruiken bij ouderdomsverziendheid (leesklachten).

Multifocale weeklenzen van Johnson en Johnson met pupil optimised design voor optimaal zicht voor zowel veraf als dichtbij.

34,95

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

De Acuvue Oasys Multifocal zijn multifocale weeklenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en deze lenzen kun je bij dagelijks gebruik voor een periode van 2 weken dragen. Deze multifocale lenzen van Johnson en johnson kenmerken zich door de uitstekende eigenschappen van de lens. De Acuvue oasys multifocal contactlenzen onderscheiden zich van andere zachte multifocale lenzen door het heldere zicht en hoge draagcomfort. Vanaf nu is het voor de presbyoop (persoon met leesklachten) mogelijk om op alle afstanden moeiteloos scherp te zien, dus zowel voor veraf, tussen afstand en dichtbij (leeswerk, mobiel, tablet etc.).

Wist je trouwens dat er wereldwijd maar liefst 1,9 miljard mensen last hebben van presbyopie. Klachten van presbyopie beginnen vaak rond het veertigste levensjaar en zullen verergeren tot een jaar of vijfenzestig. De ooglens van beide ogen zal namelijk tussen de veertig en vijfenzestig blijven inleveren betreffende het instellend vermogen van de ooglens. Daarom is de Acuvue oasys multifocal zowel in verschillende additie (leestoeslag) verkrijgbaar.

Kenmerken van de Acuvue Oasys Multifocal contactlenzen


De Acuvue Oasys Multifocal lenzen van Johnson en Johnson zijn zo ontworpen dat zelfs de veel eisende lensdrager prima met deze multifocale lenzen uit de voeten kan. De Acuvue oasys multifocal lens is zo ontworpen dat deze lens de gebruiker maximaal duidelijk zicht zal geven en ook het draagcomfort van deze multifocale lens is subliem.

De Acuvue oasys multifocal lenzen maken gebruik van een pupil geoptimaliseerd ontwerp, dit ontwerp werd ook al reeds gebruikt bij de populaire 1-day Acuvue moist multifocal daglenzen. Door dit speciale lensontwerp zal de gebruiker scherp, helder en constant betrouwbaar zicht ervaren op welke afstand er ook gekeken wordt of dit nu voor veraf, op tussenafstand of voor leesafstand is.

Het uitermate fijne draagcomfort van de Acuvue oasys multifocal lenzen, dankt deze lens aan de hydraclear plus technology die toegepast is. Men kan deze lenzen de hele dag comfortabel dragen door de juiste hydraterende eigenschappen die deze lenzen bevatten en dit is zeker belangrijk omdat het een gegeven is naarmate dat men ouder wordt de ogen ook droger zullen worden.

Zoals we zien veelal zien bij de Acuvue lenzen wordt er ook bij de Acuvue Oasys multifocal lenzen gebruik gemaakt van een UV-filter. Dit UV-filter zal het hoornvlies en de binnekant zoveel mogelijk beschermen tegen schadelijk UV-licht. Let wel, lenzen met een UV-filter zijn echter geen vervanging van een goede zonnebril met UV-filter, dit vooral omdat de diameter van de lens niet het hele oog zal bedekken.

Ben je niet bekend met de Acuvue oasys multifocal lenzen van Johnson en Johnson dan dien je deze eerst eenmaal te laten aanpassen door een opticien, contactlensspecialist of optometrist voordat men deze online kan bestellen

Acuvue Oasys Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Acuvue Oasys Multifocal