opc_loader

Menu

Acuvue Oasys for astigmatism

Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen 6-pack.

Deze torische weeklenzen van Johnson en Johnson corrigeren een cilindrische afwijking (astigmatisme) en zijn verkrijgbaar in zowel min-sterkte als plus-sterkte (-9.00 dioptrie t/m +6.00 dioptrie) met een cilinder van -0.75 dioptrie t/m -2.25 dioptrie.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

32,95

Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen zijn torische lenzen oftewel lenzen met een cilinder van de fabrikant Johnson en Johnson. Deze torische lenzen uit de Oasys serie van Johnson en Johnson hebben naast de multifocale lenzen en sferische weeklenzen die Johnson en Johnson aanbiedt een corrigerende werking voor personen die last hebben van astigmatisme. Deze Acuvue Oasys met cilinder lenzen vervangt men om de 2 weken voor een nieuw paar weeklenzen dit in tegenstelling tot de maandlenzen die je om de 4 weken vervangt voor een nieuw paar. Doordat je de Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen sneller vervangt voor een nieuw paar t.o.v. maandlenzen zijn deze lenzen een stuk hygiënischer in het gebruik.


Wanneer kies je voor de Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen?


Wanneer heb je last van astigmatisme? Je hebt last van astigmatisme als de krommingen of rondingen van het oog niet in alle richtingen gelijk aan elkaar zijn. Als voorbeeld kun je het oog vergelijken met een voetbal of een rugbybal. Lijkt het oog op de vorm van een voetbal dan zien we dat de krommingen in alle richtingen gelijk zijn en als correctie zou je een sferische lens nodig hebben zoals de Acuvue Oasys with hydraclear. Lijkt het oog op de vorm van een rugbybal dan heb je loodrecht op elkaar 2 verschillende krommingen en om deze oogfout te corrigeren heb je een torische lens nodig zoals bijvoorbeeld de Acuvue Oasys for astigmatism with hydraclear plus weeklens.

Zie je het allemaal niet meer zo scherp dan zou het kunnen dat ook jij last hebt van astigmatisme. Om hierachter te komen kun je een bezoek brengen aan de opticien of contactlensspecialist en deze zal door middel van een ogentest bepalen welke correctie je nodig hebt.


Acuvue Oasys for astigmatism bestellen


Waarom Acuvue Oasys for astigmatism lenzen bestellen? Het grote voordeel van deze lenzen is dat je ze om de 2 weken vervangt en dit komt de gezondheid van de ogen ten goede. Dit in tegenstelling tot zachte lenzen die je voor langere tijd draagt, want deze slibben vaak dicht na enige tijd met vetten en eiwitten en sluiten hierdoor de ogen te veel af van zuurstof met alle gevolgen van dien. Buiten de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de Acuvue Oasys for astigmatism lenzen bezitten deze lenzen ook een UV-filter om het oog zoveel mogelik te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Ook hebben deze torische weeklenzen van Johnson en Johnson een prima hydraterende werking en daardoor voel je ze totaal niet zitten tijdens het dragen.


Revitalens lenzenvloeistof gebruiken in combinatie met de Acuvue Oasys lenzen


Wil jij de Acuvue Oasys for astigmatism lenzen bestellen dan dien je deze torische lenzen ook goed te onderhouden en dit kun je bijvoorbeeld doen met de Acuvue Revitalens lenzenvloeistof van Johnson en Johnson. Wil je echter nog meer informatie over de Acuvue Oasys serie van Johnson en Johnson of over de Revitalens vloeistof, kijk dan eens op de website van Acuvue.nl

Materiaal Senofilcon A, Watergehalte 0,38, DK/T 129, Handlingtin Lichtblauw, Oxygen flux 98% (ogen open), 95% (ogen gesloten), Markeringen Verticale orientatiestreep, UV UVA minimaal 95%, UVB minimaal 99%, Fabrikant Johnson & Johnson.

Acuvue Oasys for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews