opc_loader

Acuvue Oasys for astigmatism

Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen 6-pack.

Deze torische weeklenzen van Johnson en Johnson corrigeren een cilindrische afwijking (astigmatisme) en zijn verkrijgbaar met een cilinder van -0.75 dioptrie t/m -2.25 dioptrie.

29,50

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen zijn torische lenzen van de fabrikant Johnson en Johnson uit de Oasys serie. Naast de meekleurende lenzen, multifocale lenzen en sferische weeklenzen die Johnson en Johnson aanbiedt hebben zij dus ook een torische weeklens in het assortiment voor personen die last hebben van astigmatisme. De Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen vervangt men om de 2 weken dit in tegenstelling tot de maandlenzen die je om de 4 weken vervangt.

Wanneer heb je last van astigmatisme? Je hebt last van astigmatisme als de krommingen of rondingen van het oog niet in alle richtingen gelijk aan elkaar zijn. Als voorbeeld kun je het oog vergelijken met een voetbal of een rugbybal. Lijkt het oog op de vorm van een voetbal dan zien we dat de krommingen in alle richtingen gelijk zijn en als correctie zou je een sferische lens nodig hebben zoals de Acuvue Oasys with hydraclear. Lijkt het oog op de vorm van een rugbybal dan heb je loodrecht op elkaar 2 verschillende krommingen en om deze oogfout te corrigeren heb je een torische lens nodig zoals bijvoorbeeld de Acuvue Oasys for astigmatism weeklens.

Zie je het allemaal niet meer zo scherp dan zou het kunnen dat ook jij last hebt van astigmatisme. Om hierachter te komen kun je een bezoek brengen aan de opticien of contactlensspecialist en deze zal door middel van een ogentest bepalen welke correctie je nodig hebt.

Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen bestellen


Waarom Acuvue Oasys for astigmatism lenzen bestellen? Het grote voordeel van deze lenzen is dat je ze om de 2 weken vervangt en dit komt de gezondheid van de ogen ten goede. Dit in tegenstelling tot zachte lenzen die je voor langere tijd draagt, want deze slibben vaak dicht na enige tijd met vetten en eiwitten en sluiten hierdoor de ogen te veel af van zuurstof met alle gevolgen van dien. Buiten de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van deze lenzen bezitten deze lenzen ook een UV-filter en door de juiste hydratatie zitten de Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen heerlijk op het oog.

Wil je de Acuvue weeklenzen bestellen en hier nog meer informatie over, kijk dan op de website van Acuvue.nl

Bestel je meerdere verpakkingen met dezelfde sterkte, dan kan het geleverde product in een verpakking zitten van 6 stuks of 12 stuks.

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 0,38
DK/T 129
Handlingtin Lichtblauw
Oxygen flux 98% (ogen open), 95% (ogen gesloten)
Markeringen Verticale orientatiestreep
UV UVA minimaal 95%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
Acuvue Oasys for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Acuvue Oasys for astigmatism


Aanbevolen artikelen: