opc_loader


 


 

Contactlenzen.net voordelig

Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions - 6 stuks

Meekleurende contactlenzen van Johnson en Johnson

Acuvue transitions lenzen met maximale UV blocker

32,50
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen

Acuvue Oasys with Transitions van Johnson & Johnson zijn meekleurende contactlenzen die voorzien zijn van intelligente lichttechniek en maximale uv bescherming en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Men dient deze lenzen om de 2 weken te vervangen voor een nieuw paar.

De Acuvue Oasys with Transitions contactlenzen onderscheiden zich van de huidige type contactlenzen die er momenteel verkrijgbaar zijn omdat deze lenzen zich automatisch aanpassen in tint. De kleur van de Acuvue Oasys with Transitions wordt donkerder of lichter door de hoeveelheid hev-licht en uv-licht die op deze meekleurende contactlenzen invalt, of men zich nu binnen of buiten bevindt.

De meekleurende lenzen van Acuvue kunnen in minder dan een minuut donker worden en hebben ongeveer 90 seconden nodig om weer volledig licht te worden. Door het effect van de Acuvue Oasys Transitions lenzen zal men dus minder last hebben van fel licht of overbelichting gedurende de gehele dag. Fel licht welke hinderlijk en vaak ook vermoeiend is zal men niet alleen buiten ervaren als de zon schijnt, maar ook digitale schermen zoals smartphones of computerschermen zijn vaak erg fel aan de ogen, dus hier ervaart men ook vaak discomfort.

Al met al hebben we de hele dag met fel licht te maken en 2 op de 3 personen hebben hier dan ook daadwerkelijk hinder van en voor diegene zijn de Acuvue Oasys with Transitions contactlenzen dan ook de uitkomst.

Voordelen Acuvue transitions lenzen:

- Deze lenzen worden automatisch donkerder of lichter naarmate er meer of minder hev-licht/uv-licht op invalt.

- Acuvue transitions lenzen bieden maximale bescherming tegen uv-licht en blauw licht (smartphones, tablets etc.)

- Deze lenzen hebben een zeer hoog draagcomfort en zijn hoog zuurstofdoorlatend.

- Men ervaart minder klachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen dankzij de automatische tint regeling.

- Als het 's avonds donker is heeft men minder last van hinderlijke licht schitteringen en kringen om lampverlichting.

- De Acuvue Oasys with Transitions zijn de ideale lenzen voor alle buitensporten.

Voor meer informatie, raadpleeg de site van Acuvue.com

Naast de Acuvue Transitions contactlenzen bestel je ook uiterst voordelig de Acuvue Oasys with hydraclear plus lenzen op Contactlenzen.net

Acuvue Oasys with Transitions

(Sam)
De contactlenzen voor het eerst geprobeerd en ik moet zeggen dat ik veel minder last heb van het licht. Het kleuren van de lens merk ik persoonlijk niet echt omdat het waarschijnlijk zo geleidelijk gaat. Mooi product echt een toevoeging.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: