opc_loader

Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions 6-pack. Meekleurende contactlenzen van Johnson en Johnson. Acuvue transitions lenzen met maximale UV blocker.

29,50

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Levertijd indicatie:
Levertijd:
Zie info homepage
Beschrijving

Acuvue Oasys with Transitions van Johnson & Johnson zijn meekleurende contactlenzen die voorzien zijn van intelligente lichttechniek en UV-bescherming. Deze meekleurende lenzen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en men dient deze lenzen om de 2 weken te vervangen voor een nieuw paar. Bij alle weeklenzen van Acuvue geldt er trouwens een vervangingstermijn van 2 weken.

De Acuvue Oasys with Transitions weeklenzen onderscheiden zich van de huidige soorten zachte lenzen die er momenteel verkrijgbaar zijn omdat deze lenzen naast de UV-bescherming die ze bezitten, zich ook automatisch aanpassen in tint. De kleur van de Acuvue Oasys with Transitions lenzen wordt donkerder of lichter door de hoeveelheid HEV-licht en UV-licht die op deze meekleurende contactlenzen invalt en het maakt niet uit of men zich binnen of buiten bevindt. Eerder was deze meekleurende eigenschap alleen in brillenglazen mogelijk, maar nu kun je naast meekleurende glazen dus ook meekleurende lenzen bestellen.

De meekleurende lenzen van Acuvue kunnen in minder dan een minuut donker worden en hebben ongeveer 90 seconden nodig om weer volledig licht te worden. Door het effect van de Acuvue Oasys Transitions lenzen zal men dus minder last hebben van fel licht (zonlicht) of overbelichting gedurende de gehele dag. Fel licht wat in de meeste gevallen hinderlijk en vaak ook vermoeiend is zal men niet alleen buiten tegenkomen, bijvoorbeeld als de zon schijnt, maar ook digitale schermen zoals smartphones of computerschermen zijn vaak erg fel en vermoeiend aan de ogen. In alle gevallen en situaties waarin men last heeft van fel licht of overbelichting, zal men dus discomfort ervaren met het kijken.

Al met al hebben we dus de hele dag met fel licht te maken en 2 op de 3 personen hebben hier dan ook daadwerkelijk in meer of mindere mate hinder van en voor diegene zijn de Acuvue Oasys with Transitions contactlenzen dan ook de uitkomst.

Voordelen Acuvue transitions lenzen:

  •  Deze lenzen worden automatisch donkerder of lichter naarmate er meer of minder HEV-licht / UV-licht op invalt.
  •  Acuvue transitions lenzen bieden maximale bescherming tegen UV-licht en blauw licht (smartphones, tablets etc.)
  •  Deze lenzen hebben een zeer hoog draagcomfort en zijn hoog zuurstofdoorlatend.
  •  Men ervaart minder klachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen dankzij de automatische tint regeling.
  •  Als het 's avonds donker is heeft men minder last van hinderlijke licht schitteringen en kringen om lampverlichting.
  •  De Acuvue Oasys with Transitions zijn de ideale lenzen voor alle buitensporten en sportprestaties kunnen zelfs verbeteren door het dragen van deze lenzen, zeker als men tijdens het sporten (voetbal, tennis, hockey, fietsen etc.) tegen het zonlicht in moet kijken.


Voor meer informatie over de Acuvue Oasys with transitions meekleurende lenzen, raadpleeg de site van Acuvue.com

Naast de Acuvue Transitions lenzen bestel je ook uiterst voordelig de Acuvue Oasys with hydraclear plus lenzen op Contactlenzen.net. Dit zijn net zoals de Acuvue transitions sferische weeklenzen uit de Acuvue serie van Johnson en Johnsen echter zijn dit geen meekleurende lenzen.

Opmerking: Naast de meekleurende werking en UV-bescherming die deze lenzen de gebruiker bieden, beschermen deze lenzen niet het hele oog, omdat de lenzen namelijk niet het hele oog bedekken. Deze weeklenzen van Acuvue zijn natuurlijk wel een topproduct op zichzelf als het gaat om het creëren van bescherming en rust voor de ogen, maar zijn dus geen vervanging voor een goede beschermende zonnebril. Echter zullen de Acuvue Oasys with transitions lenzen de gebruiker wel maximaal beschermen gedurende de dag als men geen zonnebril draagt of bij de hand heeft. Ook zijn er tal van situatie waarbij het dragen van een zonnebril niet praktisch is en ook hier zijn deze meekleurende lenzen een uitkomst.

Onze algemene tip! Laat regelmatig je ogen en lenzen controleren door een deskundige, zoals een contactlensspecialist of optometrist. Zo behoud je te allen tijde optimaal zicht, omdat je altijd exact weet welke sterkte je nodig hebt en je houdt ook nog eens goed de gezondheid van je ogen in de gaten.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 38%
DK/T 121 x 10-9
Handlingtint Lichtblauw
Markeringen Ja
UV Klasse 1‡
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
Acuvue Oasys with Transitions heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Acuvue Oasys with Transitions


Aanbevolen artikelen: