opc_loader

Menu

Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia 6 stuks. Weeklenzen te gebruiken bij ouderdomsverziendheid / leesklachten

Let op dit product is niet meer leverbaar door de fabrikant. De vervanger van deze lens is het volgende product: Acuvue Oasys Multifocal

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

30,90

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

De Acuvue Oasys for presbyopia weeklenzen van Johnson en Johnson zijn multifocale lenzen en te gebruiken door personen die last krijgen van presbyopie ook genoemd ouderdomsverziendheid. Ouderdomsverziendheid houdt in dat je leesklachten krijgt en moeite krijgt om voorwerpen op korte afstand scherp te zien. Deze leesklachten zullen vaak ontstaan tussen de leeftijd van 40 en 45 jaar omdat rond deze leeftijd beide ooglenzen gaan inleveren aan instellend vermogen omdat de ooglenzen minder flexibel worden naarmate we ouder worden. Krijg je last van leesklachten dan kunnen de Acuvue Oasys for presbyopia lenzen van Johnson en Johnson de uitkomst bieden om op alle afstanden alles weer scherp te zien.

De Acuvue Oasys presbyopia lenzen zijn dus zachte multifocale lenzen ook wel genoemd leeslenzen of varifocale lenzen. Deze Acuvue lenzen van Johnson en Johnson vallen in de categorie weeklenzen, omdat je deze lenzen om de 2 weken dient te vervangen en niet om de 4 weken zoals je dat ziet bij maandlenzen. Het grote voordeel van het om de 2 weken vervangen van je lenzen voor een nieuwe set, is dat dit een heel hygiënische manier van lenzen dragen is en daar zit dan ook het grote verschil waarom je uiteindelijk kiest voor de Acuvue Oasys for presbyopia weeklenzen dan voor multifocale maandlenzen. Bij maandlenzen zie je vaak dat deze tegen het einde van de maand aardig dichtslibben met vetten en eiwitten, waardoor het zuurstoftransport naar het oog afneemt en dit komt het oog niet ten goede.


Voordelen van de Acuvue Oays for presbyopia weeklenzen


Buiten dat het dragen van weeklenzen een heel hygiënische manier van lenzen dragen is, bieden de Acuvue Oasys for presbyopia weeklenzen de lensdrager nog meer voordelen zoals een uv-filter die de ogen beschermt tegen schadelijk licht. Ook zijn deze multifocale weeklenzen hoog zuurstofdoorlatend wat de gezondheid van je ogen natuurlijk ten goede komt, maar ook het draagcomfort van de Acuvue Oasys for presbyopia is hoog dankzij de ideale bevochtiging van deze lens. Al met al een perfecte contactlens voor diegene die op zoek is naar een ideale multifocale weeklens.

Binnenkort zal de Acuvue Oasys for presbyopia vervangen worden door de Acuvue Oasys Multifocal van Johnson en Johnson, deze multifocale weeklenzen geven de lensdrager nog meer draag en kijkcomfort.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 0.38
DK/T 147
Handlingtint Ja
UV Ja
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
Acuvue Oasys for Presbyopia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys for Presbyopia
Review plaatsen

Meest recente reviews