opc_loader

Menu

Acuvue 2

Ben je op zoek naar een goede zichtcorrectie? Kies dan voor de Acuvue 2 lenzen van Johnson en Johnson want deze lenzen vallen op door de kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Acuvue 2 lenzen zijn al jaren een populaire keuze onder contactlensdragers en dit komt mede dankzij de goede kenmerken die deze zachte lenzen bezitten waardoor de gebruiker helder zicht en uitzonderlijk comfort zal ervaren tijdens het dragen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

22,85

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Acuvue 2 weeklenzen in een verpakking van 6 stuks. De Acuvue 2 contactlenzen zijn de uitkomst als je op zoek bent naar een basis lens of als je ogen geen silicone hydrogel lenzen kunnen verdragen. De Acuvue 2 contactlenzen zijn zachte weeklenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en zijn van een niet silicone materiaal gemaakt dit in tegenstelling tot de Acuvue oasys with hydraclear plus van Johnson en Johnson welke wel van een silicone hydrogel materiaal gemaakt is.


Eigenschappen van de Acuvue 2


De Acuvue 2 lenzen zijn ontworpen om de zichtaandoeningen zoals bijziendheid (myopie) en verziendheid (hypermetropie) te corrigeren. Deze weeklenzen van Acuvue laten voldoende zuurstof door en dit is dan ook belangrijk om de ogen in goede conditie te houden. De Acuvue 2 lenzen bezitten ook een UV-filter om schadelijk UV-licht afkomstig van de zon zo veel mogelijk te filteren en hierdoor kun je schade aan de ogen als gevolg van schadelijk UV-licht minimaliseren. Ook hebben de Acuvue 2 lenzen een fijn draagcomfort en dit komt mede omdat deze zachte lenzen uiterst dun zijn. De Acuvue 2 lenzen bieden de gebruiker helder zicht en bieden de lensdrager ook veel comfort en dit komt dankzij de goede pasvorm en het zachte flexibele materiaal waar deze lenzen van gemaakt zijn.

Het advies en de norm van Acuvue 2 lenzen is om deze lenzen 2 weken te gebruiken en dan te vervangen voor een nieuw paar, dit in tegenstelling tot maandlenzen die je 4 weken kunt dragen. Men dient de draagtijd van 2 weken ook niet te overschrijden want dit kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van de ogen.


Welke lenzenvloeistof gebruik je in combinatie met de Acuvue 2 lenzen?


Lenzen van goede kwaliteit zoals de Acuvue 2 dien je te combineren met een goede lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Acuvue Revitalens lenzenvloeistof. De Acuvue Revitalens lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof, dus deze lenzenvloeistof kun je gebruiken om Je Acuvue 2 lenzen mee te bevochtigen, in te bewaren, af te spoelen, te reinigen en te desinfecteren. Het gebruik van een aparte bewaarvloeistof en reiniger kan ook maar is wat omslachtiger.


Zijn de Acuvue 2 lenzen voor jouw ogen geschikt?


Wil jij ook weten of de Acuvue 2 lenzen van Johnson & Johnson voor jou geschikt zijn? Laat dan je ogen eens meten bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover de juiste informatie verschaffen. Bezoek je een optometrist dan kan deze ook meteen kijken hoe het staat met de gezondheid van je ogen.

Voor meer informatie over de Acuvue weeklenzen van Johnson en Johnson kijk je op Acuvue.nl

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0,58
DK/T 33
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen 123
UV UVA minimaal 88%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
Acuvue 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews