opc_loader

Acuvue 2

Acuvue 2 no nonsens lenzen. Weeklens van Johnson en Johnson.

19,85

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 4 werkdagen
Beschrijving

Acuvue 2 weeklenzen in een verpakking van 6 stuks. De Acuvue 2 contactlenzen zijn de uitkomst als je op zoek bent naar een basis lens of als je ogen geen silicone hydrogel lenzen kunnen verdragen. De Acuvue 2 contactlenzen zijn zachte weeklenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en zijn van een niet silicone materiaal gemaakt dit in tegenstelling tot de Acuvue oasys with hydraclear plus van Johnson en Johnson welke wel van een silicone hydrogel materiaal gemaakt is.

Eigenschappen van de Acuvue 2


De Acuvue 2 lenzen laten voldoende zuurstof door en dit is belangrijk om de ogen in goede conditie te houden. Ook bezitten de Acuvue 2 lenzen een UV-filter om schadelijk UV-licht zo veel mogelijk te filteren om schade aan de ogen te vermijden als gevolg van schadelijk UV-licht. Ook hebben de Acuvue 2 lenzen een fijn draagcomfort en dit komt omdat deze zachte lenzen uiterst dun zijn.

Het advies en de norm van Acuvue 2 lenzen is om deze lenzen 2 weken te gebruiken en dan te vervangen voor een nieuw paar, dit in tegenstelling tot maandlenzen die je 4 weken kunt dragen.

Lenzen van goede kwaliteit dien je te combineren met een goede lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Acuvue Revitalens lenzenvloeistof. De Acuvue Revitalens lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof, dus deze lenzenvloeistof kun je gebruiken om Je Acuvue 2 lenzen in te bewaren, af te spoelen, te reinigen en te desinfecteren.

Wil jij ook weten of de Acuvue 2 lenzen voor jou geschikt zijn? Laat dan je ogen eens meten bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover de juiste informatie verschaffen.

Voor meer info over Acuvue weeklenzen, kijk op Acuvue.nl

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0,58
DK/T 33
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen 123
UV UVA minimaal 88%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
Acuvue 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: