opc_loader

Menu

Hylo fresh

Hylo fresh oogdruppels 10 ml

13,95

Hylo Fresh oogdruppels worden gebruikt voor het verzachten van geirriteerde en vermoeide ogen. Geirriteerde, droge ogen of rode ooglidranden zijn vaak het gevolg van intensieve invloeden gedurende de dag, zoals onder andere intensieve werkzaamheden achter het computerscherm, het voor langere tijd begeven in een droge omgeving, door tocht, invloeden van zonnestraling, vieze of vervuilde lucht veroorzaakt door stof of pollen of het dragen van lenzen.

Al vele honderden jaren worden preparaten ogentroost (Euphrasia officinalis) gebruikt voor de behandeling van conjunctivale irritatie met rode en branderige ogen, verhoogde traanafscheiding, zwelling en roodheid van de oogleden. Bovendien bevat Hylo fresh natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat verhoogt de viscositeit van de hydraterende oplossing en is daardoor dus dikker dan water en blijft daarom dan ook langer op het oogoppervlak aanwezig.


Hylo Fresh oogdruppels voor optimale bevochtiging


Het gebruik van de Hylo fresh oogdruppels verzacht de geirriteerde ogen en rode oogleden en zorgt voor een traanachtige bevochtiging. Hierdoor worden alle vervelende symptomen behandeld die worden veroorzaakt door onder andere uitdroging van het oogoppervlak wanneer het lichaam niet voldoende natuurlijke tranen produceert. Hylo fresh wordt gebruikt voor de bevochtiging van de ogen en kan ook gebruikt worden tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen.

Hylo fresh heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews