opc_loader

Menu

Zaspray

Zaspray is een oogspray te gebruiken bij droge ogen en allergie.

16,50
Beschrijving

Zaspray is een oogspray en een goed alternatief voor oogdruppels en biedt de uitkomst voor personen die het gebruik van oogdruppels niet fijn vinden. Zaspray is niet zomaar een oogspray, maar het is een steriele conserveermiddelvrije oogspray en hier door mild voor de ogen. Zaspray verfrist en geeft direct verlichting bij verschillende oogklachten zoals droge, rode of jeukende ogen ten gevolge van allergieën zoals bijvoorbeeld huisstofmijt of hooikoorts. Zaspray kan men ook gebruiken als men irritatie aan de ogen ondervindt door verandering van de traanfilm door omgevingsstress zoals allergenen, vervuilde lucht, airconditioning en vermoeide ogen door langdurig kijken op een beeldscherm of het dragen van contactlenzen.

De bestanddelen die deze oogspray zo speciaal maken zijn PER-LIP complex en hyaluronzuur

Wat is Hyaluronzuur? Hyaluronzuur bevindt zich van nature al in het oog en houdt de traanfilm in conditie waardoor het oogoppervlak goed gehydrateerd, gesmeerd en beschermd blijft.

Wat is PER-LIP complex? Dit bestaat uit Perillazaadextract en liposomen. Perrillazaadextract is een antioxidant en gaat de ophoping van oxidatieve stress tegen. Liposomen dat moet men zien als een olieachtig bestanddeel. Door dit bestanddeel kan de lipidelaag herstellen en zullen droge ogen als gevolg van lipideninstabiliteit aangepakt worden en ongemak zoals irritatie aan de ogen worden verlicht. Door een stabiele lipidelaag zal de traanfilm ook niet snel verdampen en dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat de ogen niet uitdrogen, dus klachten zullen lange tijd uitblijven.

De combinatie tussen hyaluronzuur en PER-LIP complex is dus eigenlijk de ideale combinatie voor de juiste hydratatie en smering van het oogoppervlak.

De Zaspray is in tegenstelling tot veel ander oogdruppels of sprays die er verkrijgbaar zijn vrij van conserveermiddel en hierdoor is de Zaspray niet schadelijk voor het oogoppervlak en geeft het geen reactie bij personen die gevoelig zijn voor conserveermiddelen.


Zaspray is te gebruiken bij:
 

  • Droge ogen klachten
  • Jeukende, rode, geïrriteerde ogen
  • Als het druppelen van oogdruppels te moeilijk is
  • Uitdroging van het oogoppervlak als gevolg van te snelle verdamping van het traanvocht
  • Allergieën, als men last heeft van bijvoorbeeld hooikoorts of huisstofmijt
  • Instabiele traanfilm, al dan niet ontstaan door externe factoren
Extra informatie

Bevat hyaluronzuur, PER-LIP complex, boorzuur, natriumtetraboraatdecahydraat, PEG 300, dinatrium-EDTAA-dihydraat, natriumchloride, water.

Beoordelingen ()
Zaspray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews