opc_loader

Menu

Blepha plus

28 stuks Blepha plus ooglid reinigingsdoekjes.

11,95

Met de steriele Blepha plus doekjes van Rockmed (28 stuks) kun je de oogleden reinigen en verzorgen. De steriele Blepha plus ooglid reinigingsdoekjes kun je gebruiken als je o.a. last hebt van rode, geïrriteerde of ontstoken oogleden, maar je kunt ze ook gebruiken bij droge ogen klachten en voor het verwijderen van make-up. De Blepha plus doekjes zijn comfortabel in gebruik en vrij van conserveermiddel. Ieder doekje zit apart verpakt in een gesealde verpakking, die gemakkelijk te openen is en een doos bevat 28 doekjes.

Ook bij klachten van droge ogen zijn de Blepha plus doekjes van Rockmed goed te gebruiken. Het advies is dan om 2x maal daags de oogleden te reinigen ('s morgens en 's avonds). Bij een goede reiniging van de oogleden blijven de talgkiertjes actief en dit zal de samenstelling van de traanfilm ten goede komen. Bij klachten van droge ogen adviseren wij ook om de ooglid reinigingsdoekjes te combineren met het gebruik van oogdruppels die de traanfilm weer in goede conditie brengt.


Blepha plus samenstelling


De ingrediënten van deze steriele gaasjes: Vrij van conserveringsmiddel en bevat o.a. propyleenglycol, peg/ppg - dimethicon 20/15, ammoniumglycyrrhizaat, camomilla, euphrasia, caprylyl/caprylglucoside, natriumhyaluronaat, Ethylhex

Bij blijvende oogklachten of oogklachten die verergeren raden wij altijd aan om contact op te nemen met een specialist, zoals bijvoorbeeld een optometrist.

Blepha plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Blepha plus
Review plaatsen

Meest recente reviews