opc_loader

Menu

Thealoz Duo

Theoloz Duo oogdruppels.Oogdruppels te gebruiken bij irritatie van het oog. Flacon van 10 ml.

14,95

De Thealoz Duo oogdruppels van Thea Pharma smeren, bevochtigen, herstellen en beschermen het oogoppervlak. De Thealoz Duo oogdruppels bevatten geen conserveermiddel en worden aanbevolen bij irritatie van het oog als gevolg van externe factoren zoals: langdurig achter een beeldscherm werken, airconditioning, vliegreizen, droge warmte, zonnige of koude omstandigheden, stof, rook, vervuiling, wind. Deze oogdruppels zijn ook te gebruiken bij klachten zoals prikkende ogen, het gevoel van zand in de ogen hebben en je kunt ze gebruiken als je last hebt van droge ogen. De Thealoz Duo oogdruppels zijn te gebruiken bij milde tot ernstige droge ogen klachten.

De Thealoz Duo oogdruppels zijn van premium kwaliteit en vrij van conserveermiddel en na opening tot maar liefst 12 weken houdbaar. Deze druppels kun je meerdere malen per dag toedienen naar gelang de klacht. Ook kun je deze oogdruppels combineren met het dragen van contactlenzen. Alvorens men deze druppel gaat gebruiken dient men de Thealoz Duo bijsluiter door te lezen of men kan informatie inwinnen bij een deskundige zoals bijvoorbeeld een optometrist.


Gebruik de Thealoz Duo oogdruppels bij veel beeldschermwerk


Veel personen hebben tegenwoordig last van droge ogen, eigenlijk veel meer dan voorheen. Deze toename van droge ogen komt vooral door het vele beeldschermwerk wat men verricht in deze huidige tijd. Door het langdurig turen naar een beeldscherm zal de knipperfrequentie van de oogleden afnemen met als gevolg dat de traanfilm zal verdampen en ook geen goede verspreiding over het oog oppervlak heeft. In deze situatie kunnen de Thealoz Duo oogdruppels je de uitkomst bieden om de traanfilm te herstellen. Het oogoppervlak zal door het gebruik van de Thealoz Duo weer volledig gesmeerd worden en droge plekken die zich op het oogoppervlak bevinden zullen verdwijnen. Is de traanfilm weer hersteld dankzij de Thealoz Duo oogdruppels dan zullen oogklachten zoals jeukende ogen, droge ogen, rode ogen, prikkende ogen en vermoeide ogen zijn verdwenen, bovendien houdt de werking geruime tijd aan en zal men weer comfort ervaren.


Het toedienen van de Thealoz Duo oogdruppels


Vaak vindt men het moeilijk om bij zichzelf oogdruppels toe te dienen. Bekijk het onderstaande filmpje met de instructie hoe je oogdruppels het beste kan toedienen:
 

Samenstelling:

Trehalose, natriumhyaluronaat, natriumchloride, trometamol, waterstofchloride, water voor injecties

Thealoz Duo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Thealoz Duo
Review plaatsen

Meest recente reviews