opc_loader

Menu

Air optix plus Hydraglyde for astigmatism

Air optix plus hydraglyde for astigmatism van Alcon. Torische maandlenzen in een verpakking van 3 of 6 lenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

24,95
Beschrijving

De Air optix plus hydraglyde for astigmatisme maandlenzen van de lenzen fabrikant Alcon zijn de opvolger van de veel verkochte Air optix for astigmatism maandlenzen. De Air optix plus hydraglyde for astigmatism lenzen zijn torische silicone hydrogel lenzen en gemaakt voor personen die een cylinder correctie in de lenzen nodig hebben om alles weer duidelijk te zien. De Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen van Alcon zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 lenzen en leverbaar in de sterktes van: +6.00 t/m -10.00, 4 cylinders, as per 10 graden oplopend. Deze torische silicone hydrogel lenzen van Alcon laten veel zuurstof door en dit is natuurlijk erg belangrijk om de ogen van de gebruiker gezond te houden. Krijgen je ogen namelijk te weinig zuurstof omdat je lenzen te weinig zuurstof doorlaten, dan bestaat er de kans dat je last krijgt van vaatingroei.

De Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen zijn zeer geschikt voor diegene die snel last heeft van droge ogen of droge lenzen, dit komt door het lage watergehalte van slechts 33% die de Air optix plus hydraglyde for astigmatism lenzen bezitten. Door dit zeer lage watergehalte zijn deze torische maandlenzen zeer geschikt voor diegene die veel achter een beeldscherm zit of zich regelmatig in een omgeving met airconditioning bevindt, omdat uitdroging van zachte lenzen in deze omstandigheden vaker voorkomt. Eigenlijk zijn deze torische lenzen momenteel de meest geschikte lenzen voor droge ogen die men momenteel kan kopen.


Eigenschappen van de Air optix plus hydraglyde for astigmatism
 

De Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen bezitten de Smartshield technologie en dit zorgt voor een zeer goede hydratatie. De Smartshield technologie zorgt er ook voor dat de afzetting van vetten en eiwit op de lens beduidend minder wordt en dit zal resulteren in schone lenzen, dus kies je voor deze torische maandlenzen dan kun je de hele dag genieten van helder zicht.

De Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen van Alcon maken ook gebruik van de Moisture matrix technologie. Dit houdt in dat de Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen de eigenschap hebben om vocht aan te trekken en te blijven vasthouden, met als gevolg dat deze torische maandlenzen lenzen dan ook nauwelijks zullen uitdrogen en de gebruiker zal dan ook een prettig draagcomfort ervaren.


Air optix plus hydraglyde for astigmatism dag en nacht dragen


Doordat de Air optix plus hydraglyde vor astigmatism maandlenzen zeer hoog zuurstofdoorlatend zijn, is er een mogelijkheid om deze silicone hydrogel lenzen voor een periode permanent te gaan dragen, dat wil zeggen 24 uur per dag. Echter het dag en nacht dragen, dus permanent dragen van de Air optix plus hydraglyde for astigmatism maandlenzen is echter niet voor iedereen geschikt. Dus ga dan ook nooit zelf experimenteren maar laat je altijd inlichten door een deskundige zoals een contactlensspecialist of optometrist en deze kan je uiteindelijk vertellen of jouw ogen ook geschikt zijn voor het permanent dragen van deze lenzen van Alcon. Personen die deze maandlenzen permanent gaan dragen zullen dan ook vaker een contactlensspecialist of optometrist moeten bezoeken voor een lenzen en ogen check.


Combineer deze torische lenzen met een goede lenzenvloeistof


De Air optix plus hydraglyde for astigmatism lenzen van Alcon zijn dus zeer geschikte maandlenzen voor diegene die last hebben van droge ogen, maar nog beter is het om deze torische maandlenzen te combineren met een premium lenzenvloeistof. Een zeer geschikte lenzenvloeistof om deze torische lenzen van Alcon mee te combineren is dan ook de Opti free puremoist lenzenvloeistof ook afkomstig van Alcon. Deze lenzenvloeistof kan de Air optix plus hydraglyde for astigmatism lenzen tot wel 16 uur bevochtigen.


Let op! Deze beschrijving is geen medisch advies. Wil je meer informatie? Contacteer dan altijd een deskundige zoals een contactlensspecialist, optometrist of oogarts.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Lotrafilcon B
Watergehalte 0.33
DK/T 138
Handlingtint Blue Visitint
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Air optix plus Hydraglyde for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Air optix plus Hydraglyde for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews