opc_loader

Menu

Air optix plus Hydraglyde multifocal

Air optix multifocal plus hydraglyde maandlenzen. Verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 lenzen. Hoog zuurstofdoorlatende multifocale maandlenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

28,50
Beschrijving

De Air optix plus hydraglyde for multifocal maandlenzen afkomstig van de fabrikant Alcon zijn zachte lenzen en gemaakt voor personen die last hebben van presbyopie, ook wel genoemd ouderdomsverziendheid. De Air optix plus hydraglyde multifocal lenzen zijn multifocale silicone hydrogel lenzen en gemaakt voor personen die problemen hebben of krijgen om op korte afstand scherp te zien. De Air optix plus hydraglyde multifocal maandlenzen van Alcon zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 lenzen en leverbaar in de sterktes van: +6.00 t/m -10.00, in 3 addities: low, medium en high. Deze multifocale silicone hydrogel lenzen van Alcon laten veel zuurstof door, zelfs tot 5 keer meer dan de verkrijgbare conventionele multifocale lenzen en dit is erg belangrijk om je ogen gezond te houden. Krijgen je ogen namelijk te weinig zuurstof uit de omgeving omdat je contactlenzen te weinig zuurstof transporteren, dan is er een kans dat je last krijgt van vaatingroei.

De Air optix plus hydraglyde multifocal maandlenzen zijn uitermate geschikt voor lensdragers die snel last krijgen van droge ogen of droge lenzen en dit komt voornamelijk door het lage watergehalte van deze lenzen van slechts slechts 33%. Door dit zeer lage watergehalte zijn deze multifocale maandlenzen geschikt voor lensdragers die veel achter een beeldscherm moeten werken of zich regelmatig in een ruimte met airconditioning bevinden omdat uitdroging van zachte lenzen in deze gevallen zelfs nog vaker voorkomt. Eigenlijk kun je zeggen dat deze multifocale silicone hydrogel lenzen momenteel één van de meest geschikte contactlenzen voor droge ogen zijn.


Eigenschappen van de Air optix plus hydraglyde multifocal
 

De Air optix plus hydraglyde multifocal maandlenzen bezitten de Smartshield technologie en deze technologie zal zorgen voor een zeer goede hydratatie. De Smartshield technologie zorgt er tevens ook voor dat de afzetting van eiwit en vetstoffen op de lens beduidend minder zullen aanhechten en dit zal resulteren in schone en gladde lenzen, dus kies je voor deze multifocale maandlenzen van Alcon dan kun je de hele dag genieten van duidelijk zicht.

De Air optix plus hydraglyde multifocal maandlenzen maken ook gebruik van de Moisture matrix technologie. Dit houdt in dat de Air optix plus hydraglyde multifocal lenzen de eigenschap hebben om veel vocht aan te trekken en dit ook te blijven vasthouden. Het gevolg hiervan is dat deze zachte multifocale maandlenzen dan ook nauwelijks zullen uitdrogen en de lensdrager zal dan ook een prettig draagcomfort ervaren.


Combineer deze multifocale lenzen met goede lenzenvloeistof


De Air optix plus hydraglyde multifocal lenzen van Alcon zijn dus zeer geschikte maandlenzen voor personen die last hebben van droge ogen. Het is aan te raden om deze multifocale maandlenzen te combineren met een goede lenzenvloeistof om uitdroging van de lenzen te minimaliseren. Een zeer geschikte lenzenvloeistof om de Air optix plus hydraglyde multifocal lenzen van Alcon mee te combineren is dan ook de Opti free puremoist lenzenvloeistof, tevens ook afkomstig van Alcon. Deze lenzenvloeistof kan de Air optix plus hydraglyde multifocal lenzen tot wel 16 uur bevochtigen. De Opti free puremoist valt onder de zogenaamde alles in één lenzenvloeistof en men kan deze lenzenvloeistof dan ook gebruiken om de lenzen in te bewaren, mee te bevochtigen, mee af te spoelen, te reinigen en te desinfecteren.


Let op! Deze beschrijving is geen medisch advies. Wil je meer informatie? Contacteer dan altijd een deskundige zoals een contactlensspecialist, optometrist of oogarts.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Lotrafilcon B
Watergehalte 0,33
DK/T 110
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV N
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Air optix plus Hydraglyde multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Air optix plus Hydraglyde multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews