opc_loader

Air optix plus Hydraglyde multifocal

Air optix multifocal plus hydraglyde maandlenzen in een verpakking van 3 of 6 lenzen.

27,50
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Per Verpakking
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 3 tot 5 werkdagen
Beschrijving

Scherp zien voor veraf en dichtbij lijkt misschien wel zo vanzelfsprekend, maar na je 40ste levensjaar leveren beide ooglenzen in met het instellend vermogen om voor dichtbij scherp te zien (presbyopie). Wil je op alle afstanden scherp zien, dus voor zowel veraf en op leesafstand en daarbij ook nog eens lenzen dragen die een geweldig draagcomfort leveren? Kies dan voor multifocale lenzen van Air optix aqua.

De Air optix aqua multifocale maandlenzen zijn de ideale multifocale zachte lenzen met een zeer hoog zuurstofdoorlatende eigenschap (silicone hydrogel lenzen laten tot 5x meer zuurstof door dan de traditionele hydrogel lenzen) welke de gezondheid van de ogen ten goede komt. Het draagcomfort van dit type contactlens is uitermate goed doordat deze lenzen het aqua moisture system bevatten en dit zal ook resulteren dat het geweldige draagcomfort ook nog aan het einde van de dag aanwezig is.

Air optix aqua multifocal lenzen zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 lenzen met de sterktes: +6.00 t/m -10.00, in 3 addities: low, medium en high.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Lotrafilcon B
Watergehalte 0,33
DK/T 110
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV N
Fabrikant Alcon
Beoordelingen (2)
Air optix plus Hydraglyde multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Air optix plus Hydraglyde multifocal