opc_loader

Menu

Air optix plus Hydraglyde

Air optix plus hydraglyde maandlenzen van Alcon. Verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 stuks. Lenzen geschikt voor droge ogen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

16,95
Beschrijving

De Air optix plus hydraglyde maandlenzen van Alcon zijn de opvolger van de reeds befaamde Air optix aqua lenzen van Alcon. De Air optix plus hydraglyde lenzen zijn sferische silicone hydrogel lenzen en met deze zachte lenzen kun je verziendheid (plus-sterkte) en bijziendheid (min-sterkte) corrigeren. De Air optix plus hydraglyde lenzen van Alcon zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 6 lenzen en leverbaar in de sterktes van: +8.00 t/m -12.00. Deze silicone hydrogel lenzen van Alcon laten extreem veel zuurstof door wat natuurlijk heel belangrijk is, want als je ogen namelijk te weinig zuurstof van buitenaf zullen ontvangen omdat de lenzen een slechte doorvoer van zuurstof hebben, bestaat de kans om last te krijgen van vaatingroei.

Ook zijn de Air optix plus hydraglyde lenzen zeer geschikt voor mensen die snel last hebben van droge ogen en droge lenzen, dit komt door het lage watergehalte die de Air optix plus hydraglyde lenzen hebben van slechts 33%. Door dit lage watergehalte zijn deze lenzen zeer geschikt voor mensen die veel achter een computerscherm zitten of zich in een ruimte met airconditioning bevinden omdat uitdroging van lenzen in deze gevallen vaker voorkomt. Eigenlijk zijn dit momenteel de meest geschikte lenzen voor droge ogen die men kan bestellen.


Eigenschappen van de Air optix plus hydraglyde
 

De Air optix plus hydraglyde lenzen maken gebruik van de Smartshield technologie en dit zorgt voor optimale hydratatie. Ook zorgt de Smartshield technologie ervoor dat de afzetting van vetachtige stoffen op de lens beduidend worden vermindert en dit zal resulteren in schonere lenzen, dus de gebruiker zal helder zicht en hoog draagcomfort ervaren met het dragen van deze lenzen.

Ook maken de Air optix plus hydraglyde lenzen lenzen van Alcon gebruik van de Moisture matrix technologie. Dit houdt in dat de Air optix plus hydraglyde lenzen vocht aantrekken en blijven vasthouden, dus deze lenzen zullen dan ook bijna niet uitdrogen en de gebruiker zal deze maandlenzen dan ook de hele dag prettig kunnen dragen zonder last te hebben van irritaties.


Permanent dragen van de Air optix plus hydraglyde lenzen


Doordat de Air optix plus hydraglyde lenzen zeer hoog zuurstofdoorlatend zijn is er de mogelijkheid om deze silicone hydrogel lenzen voor een periode permanent te dragen, dat wil zeggen 24 uur per dag, oftewel dag en nacht. Echter het dag en nacht dragen van de Air optix plus hydraglyde maandlenzen is niet voor iedereen geschikt. Dus ga hier dan ook nooit zelf mee experimenteren maar laat je altijd informeren door een deskundige zoals een lensspecialist of optometrist en deze kan je van de juiste informatie voorzien en je vertellen of ook jouw ogen geschikt zijn voor het permanent dragen van de Air optix plus hydraglyde lenzen. Personen die deze lenzen permanent dragen zullen dan ook frequent een lensspecialist of optometrist moeten bezoeken voor een oogcontrole.


Geschikte lenzenvloeistof voor de Air optix plus hydraglyde lenzen


Daar de Air optix plus hydraglyde lenzen van Alcon de meest geschikte maandlenzen zijn voor personen die last hebben van droge ogen, is het ook belangrijk om deze lenzen te combineren met een goede lenzenvloeistof. De meest geschikte lenzenvloeistof om deze silicone hydrogel lenzen mee te combineren is dan ook de Opti-free puremoist lenzenvloeistof. Deze lenzenvloeistof kan je zachte lenzen tot wel 16 uur bevochtigen.


Let op! Deze beschrijving is geen medisch advies. Wil je meer informatie? Contacteer dan altijd een deskundige zoals een contactlensspecialist, optometrist of oogarts.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Lotrafilcon B
Watergehalte 0.33
DK/T 138
Handlingtint Blue Visitint
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Air optix plus Hydraglyde heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Air optix plus Hydraglyde
Review plaatsen

Meest recente reviews