opc_loader

Menu

Ultra Multifocal for Astigmatism

Bausch en Lomb Ultra Multifocal for Astigmatism (6 stuks multifocale lenzen met cilinder).

Torische multifocale lenzen voor de astigmaat/presbyoop.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

89,50

Bausch en Lomb Ultra Multifocal for Astigmatism (6 stuks) lenzen met MoistureSeal technologie zijn multifocale torische silicone hydrogel lenzen of torische multifocale silicone hydrogel lenzen het is maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval bieden de Ultra Multifocal for Astigmatism lenzen van Bausch en Lomb de oplossing voor torische lenzendragers die leesklachten krijgen en dit zijn dan ook de eerst verkrijgbare multifocale lenzen met cilinder op de markt. Met deze zachte maandlens is Bausch en Lomb één van de weinige leveranciers van lenzen die een combinatie van een Multifocale en Torische lens in het assortiment heeft. Het aanmeten van deze Multifocale Torische lens dient dan ook uitsluitend door een professional zoals bijvoorbeeld een contactlensspecialist te gebeuren.

Ook zijn de Bausch en Lomb Ultra Multifocal for astigmatism maandlenzen net zoals de andere type maandlenzen uit de Ultra serie voorzien van de MoistureSeal technologie. Door deze MoistureSeal technologie houden deze maandlenzen tot wel 95% van het vocht vast en dit houdt in dat je maar liefst 16 uur je lenzen kan dragen omdat ze niet zullen uitdrogen. Daarom zijn deze lenzen ideaal voor diegene die veel beeldschermwerk moeten verrichten (Bij beeldschermwerk zal de knipperfrequentie afnemen en heeft men eerder kans op het krijgen van droge ogen).

Door het speciale ontwerp van de Bausch en Lomb Ultra Multifocal for astigmatism blijven deze lenzen zeer stabiel op het oog zitten en dit is namelijk zeer belangrijk bij lenzen met een cilinder, want elke verdraaiing van de lens op het oog zal resulteren in een waziger beeld voor de lensdrager.

Door de naadloos overlopende progressieve zone die de Ultra Multifocal for Astigmatism lenzen hebben kan de gebruiker op alle afstanden scherp zien, dus in de verte, op middenafstand en ook op leesafstand.


Voor wie is de Ultra Multifocal for Astigmatism geschikt?


Deze silicone hydrogel maandlenzen zijn geschikt voor personen die reeds torische lenzen dragen (lenzen met een cilinder) maar ook last krijgen met het scherp zien op korte afstand omdat men ouder wordt (men krijgt last van presbyopie ook genoemd ouderdomsverziendheid). In de meeste gevallen krijgt men rond de leeftijd van 45 jaar last van ouderdomsverziendheid, de ene persoon krijgt het wat eerder dan de ander. Bij ouderdomsverziendheid kan men niet meer goed focussen op korte afstand en men krijgt dus leesklachten, dit is omdat beide ooglenzen niet meer voldoende kunnen instellen (accommoderen) door ouderdom.

Het advies is om de Bausch en Lomb Ultra Multifocal for Astigmatism te combineren met een all in one lenzenvloeistof zoals de Renu MPS sensitive eyes of de BioTrue contactlensvloeistof van Bausch en Lomb.

Info: 1 doosje bevat 6 stuks Ultra Multifocal for Astigmatism maandlenzen.


Ultra Multifocal for Astigmatism informatie
 

Bekijk hier de informatievideo over de Ultra Multifocal for Astigmatism lenzen.

Specificatie

Materiaal Samfilcon A
Watergehalte 46 %
DK/T 104
Handlingtint Geen
Oxygen flux /
Fabrikant Bausch + Lomb
Ultra Multifocal for Astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ultra Multifocal for Astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews